HALO :confused:
Wersja do druku
HALO :confused:
Zostala usunieta przez administracje, publiczne szykanowanie innych graczy jest w wiekszosci grach zabronione, w tej rowniez. :)
Zreszta ta lista byla zrobiona bardziej dla jaj, niz rzetelnie - brak jasnych dowodow, blache powody.
Moze powiesz ze jestes uczciwy wobec innych i wymieniasz towary tak jak inni miedzy soba :]
Czarna lista miala na celu pokazac graczy ktorzy nie sa uczciwi wobec innych sami sobie na to zasluzyli :)
Oczywiscie ze tak, stad tez zglosilem to administracji.
Ja jestem jak najbardziej uczciwy, handluje z innymi zgodnie z regulaminem gry, koszystajac z wbudowanej opcji "handel".
Sprzedaje drop z przygod, czy ktos kto mi dale 400 monet, skarzyl sie ze mu te monety ukradlem? Nie.
Wez sie nie osmieszaj lepiej :] jaki mod ta liste skasowal ?
Moja korespondencja z administracja, to nie twoja sprawa kolego.
W innych grach(np WoW) za takie szykanowanie leca bany po 14 dni(na forum).
Twoja korespondencja mnie nie interesuje mam prawo wiedziec jaki mod skasowal temat w koncu to on dla nas pracuje na tym forum a nie my dal nich.
dziwna decyzja administracji, niby fakt takie wystawienie kogoś na listę można śmiało uznać za szykanowanie, ale przecież idąc dalej tym tropem powinniśmy powypuszczać ludzi z więzień bo to przecież też szykanowanie i odbieranie wolności.
Skoro ustaliliśmy że takich drobnych oszustów i trollików nie banujemy to przynajmniej taka lista powinna istnieć ku przestrodze.
A od kiedy to mozna kogos nazwac zlodziejem czy morderca w RL, bez wyroku sadu? W grze od karania jest administracja, a nie gracze.
Dokladnie tak jak napisal spyderek mamy prawo sie jakos przed tym bronic skoro administracja ma to gdzies i nic nie robi z takimi oszustami