-
przerwa techniczna?
Połączenie nie powiodło się
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online
Czy teraz jest jakaś przerwa w grze? wam też nie działa?
-
-
Też nie mogę uruchomić gry.
-
-
-
U mnie też nie działa, a mam kopalnie złota na wyczerpaniu! Oddadzą mi materiały na budowę jak mi się zawalą!
-
02.05.2012Przerwa konserwacyjna - 03.05.2012
Drodzy Gracze,
przypominam, że jutro (03.05.2012) na polskiej wersji gry The Settlers Online odbędą się cotygodniowe prace konserwacyjne.
Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się około godziny 01:30 rano, a zakończy się około godziny 06:30 (czasu polskiego). Podczas przerwy technicznej gra będzie niedostępna.
BB_xaar
no jest prawie 17 i dalej nie można wejść,,, proponuje nie robić przerw technicznych, jak sie nie umie wprowadzić gry z powrotem,,, co idze zauwazyxc ze z regóły po tych przerwach sa problemy z wejściem do gry,,, ostatnio tez był ten problem,,, nikt ci nic nie odda jedynie zamieszcza zmianke z przeprosinami i tyle,,,normalnie widać ze ktoś sobie nie radzi
-
o 13ej dzis jeszcze dzialala. teraz nie dziala. :(
-
to juz 2 przerwa z tego co mi wiadomo, a nie bylo o niej zadnej mowy
-
wieś, wieś i jeszcze raz wieś-niactwo hehe zaraz zasne tak sie napilem a wiocha nie trybi :/