-
Automat premii
Przydałaby się zakładka gdzie za jednym kliknięciem można dać premię wszystkim budynkom, osobiście mam ich sporo i za każdym razem klikanie troszkę stresuję, a skoro ktoś wytworzył dużo premii z ryb (co jest tanie i szybkie ) to taka funkcja ułatwiła by życie jak i skróciła czas.
-
Było wiele razy.
Coś takiego to nic innego jak boty. Jeśli męczy Ciebie klikanie co 45 minut, to zacznij robić kanapki lub koszyki. Jeśli chcesz oszczędzić tych parę pozwoleń na budowę... to klikaj co 45 minut
-
Myślę, że nie o to chodziło, chodziło raczej o to, że trzeba klikać wszystkie budynki. Chodzi o to żeby była jakaś lista, na której mamy wybrane przez nas budynki i żeby je karmić jednym kliknięciem. Cały czas klikasz co 45 minut, tylko nie musisz na każdy budynek po kolei tylko jedno kliknięcie załatwia sprawę (klikanie po kolei jest dość uciążliwe, można przeoczyć jakiś ważny budynek itp).
-
W grach online chyba chodzi o to żeby być online jak najdłużej noo i kase realną wpłacać, więc gracz który loguje się raz dziennie to nie gracz
-
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jak najbardziej nie chodzi mi o robienie bota (że nei trzeba tydzień zaglądać do gry) tylko o możliwość sporządzenia listy budynków (coś w stylu przydzielasz premię na 100 budynków naraz zamiast każdemu po kolei). Jak premie się skończą znów musisz się zalogować i znów je rozdać (tyle, że załatwiasz to jednym kliknięciem a nie setką).
-
Gracz, który loguje się raz dziennie to normalna osoba a nie świr wydajacy realne pieniadze na klejnoty w grze.
-
Stworzenie "automatu" jest nierealne, bo wtedy odpada "bonus" z premii rzucanych od kolegów - nikomu się nie będą opłacały trudne logistycznie wymiany żeby zysakć ledwo 3 godzinki premii dłużej, jeżeli będzie mógł po prostu ustawić sobie kolejkę buffów. No i przede wszystkim: firma BB dużo by straciła na item shopie bo nikt by nie kupował bonusów zwiększających wydobycie ani doładowań do kopalni, skoro ten sam efekt miałby buffując np. kopalnię złota 3 razy (tak żeby była "pokryta" przez 24 godziny) zamiast rzucić 1x 6h, a potem tracić te 3-4 godziny pracy "na czysto" w czasie gdy jest się w szkole/pracy. A sama idea ustawienia sobie kolejki np. 100 półmisków zabija sens istnienia wielu budynków (łowcy i masarza) bo nikomu się nie opłaca robienie koszyka, jezlei ten sam efekt otrzyma rzucając 12x półmisek który przecież kosztuje tyle samo ryb a nie kosztuje ani cennego chleba ani trudnego do zdobycia mięsa (które też de facto też zużywa dodatkowe ryby na odnowienie złoża)
-
Nie chodziło mi o kolejkę karmienia (na zapas) tylko o listę (wiele budynków jednocześnie), to jest np 100 budynków jednym kliknięciem. Zatem nakarmienie półmiskiem da Ci tak czy inaczej tylko 30 min (ew. 45 u kogoś). Chcąc mieć nakarmione budynki gdy Cię dłużej nie ma np. na noc i tak trzeba by karmić koszykami. Chodzi mi głównie o to że klikanie za każdym razem na setkę budynków jest najbardziej uciążliwym (z mojego punktu widzenia) elementem gry. Ogólnie takie zbiorowe karmienie nie zmieniałoby nic w mechanice gry. Trzeba by się logować tak samo często, trzeba by klikać tak samo często, chcąc mieć nakarmione na dłużej trzeba by korzystać z lepszego jedzenia. Wszystko tak jak jest teraz, tylko nie trzeba by klikać zawsze na te 100 budynków, tylko raz kliknąć niech się nakarmią (te które są na danej liście i na które starcza premii).
Dobrze rozumiem, że jeśli miałaby to być kolejka to robienie lepszego jedzenia całkowicie traciło by sens. Taka kolejka to w zasadzie bot by był. Chodzi mi raczej o wyeliminowanie zbędnego i uciążliwego klikania.