-
Rozmowa z użytkownikami
W każdym miejscu jest dostępna opcja rozmowy z innym zawodnikiem poprzez wysłanie wiadomości lub szeptu. Ze znajomymi, na czacie, handlu (po kliknięciu na login innego użytkownika). Ogólnie kontakt jest dobry. Żałuje tylko, że nie ma możliwości bezpośredniego kontaktu z nieznajomymi, z pozycji szukania. Po kliknięciu na "plusa" aby dodać znajomego, można kogoś wyszukać... i tylko dodać bez prawa rozmowy. Czasami jak ktoś zatwierdzi mi propozycję handlu w korzystnej dla mnie cenie chciałbym powielić transakcje. Nie mogę tego jednak zaproponować, bo muszę taką osobe najpierw dodać do znajomych i tu jest koniec handlu. Często ludzie nie przyjmują zaproszeń bo boją sie ataków, podglądania mapy, etc.
Czy można by ułatwić kontakt między graczami poprzez dodanie opcji dialogu między nieznajomymi z pozycji "szukajki" tej ze znakiem plusa??
Oczywiście ktoś może sobie nie życzyć wiadomości od drugiego zawodnika, bo spam, bo reklamy, bo wulgaryzmy. Do tego może posłużyć "czarna lista" albo "powiadomienie admina" albo i jedno i drugie razem wzięte.
Sprawa powinna być prosta do realizacji, raczej "kosmetyka", a zdecydowanie ułatwiłoby to życie.