-
Dziwna zamiana..!!!!
Witam
Około 1 lub 2 miesięcy temu założyłem konto O nazwie Hr.Dracula login na mojego @.:D Po przerwie świątecznej Logując się i przez @ i przez login o przez Facebooka Jestem jakimś Sir klonem na poziomie 16 praktycznie gra od początku ok. Napisałem już chyba 20 @ do wszystkich miejsc na tej grze gdzie pisze suport , pomoc techniczna porady błedy itp.!!! I nikt nawet nie raczył odpisać.!!! Z góry chciałbym podziękować za życzliwą pomoc..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO się stało z moim Loginem i grą..~~~~!!!!!????????
Może tu ktoś raczy odpisać i wyjaśnić problem.!!!!! a jeżeli nie potraficie tego naprawić proszę wymazać konto jakiegoś sirklona i założę sobie nowe na starym loginie i zacznę grać od początku..!!!!!
Pozdrawiam..!!!!!:mad:
-
Witaj, HrDracula,
Cieszymy się, że zdecydowałeś się zagrać w “The Settlers Online”. Aby cieszyć się wszystkimi korzyściami, prosimy o kliknięcie tego linka w celu aktywacji swojego konta.
Z radością przedyskutujemy wszelkie twoje pytania lub sugestie, skorzystaj w tym celu z naszego forum.
Gdy aktywujesz już swoje konto, możesz wysyłać dowolne zapytania do naszego zespołu wsparcia technicznego, korzystając z odpowiedniego formularza na naszej stronie. Prosimy pamiętać, że możemy odpowiadać jedynie na zapytania przesłane za pośrednictwem tych formularzy.
Mamy nadzieję, że polubisz zabawę w osadników!
Twój zespół “The Settlers Online”
________________________________________Blue Byte GmbH
Adlerstr. 74
40211 Düsseldorf (Niemcy)
Tel.: +49 (0) 211 33800 – 555 --- bez wsparcia technicznego ---
Fax: +49 (0) 211 33800 – 152
Internet: www.bluebyte.de
CEO: Yves Guillemot
Kierownictwo firmy: Düsseldorf
Numer w rejestrze firm sądu okręgowego w Düsseldorfie: 51772
OTO DOWÓD ..!!!!!!! ŻE TO NIE MOJE KONTO..!!!