-
kopalnie i złoża
Witam,
chciałąm się zapytać czy jest możliwość, abyśmy dostawali maila, o tym,że dane złoże, lub dana kopalnia się wyczerpały i po naciśnięciu danego maila przenosi nas w to miejsce planszy. Wydaje mi się, że mogłoby to troszkę ułatwić. W tej chwili jak wchodzę na konto to szukam po całej mapie, czy przypadkiem nei wyczerpały mi się jakieś zasoby, aby za chwilę nie mieć problemu, że brakuje mi czegoś, a że nie było mnie przed komupetrem to nie widziałam tego komunikatu,że dane złoża się wyczerpały. Wydaje mi się, że byłoby to fajne rozwiązanie.
Pozdrawiam
-
maila, masz na myśli wiadomość w grze tak jak jest jak ktoś ci buffuje podczas nieobecności, zacny pomysł, przydałby sie :)
-
dokładnie notka tak jak w klasyku Settlers 1 - kopalnia wyczerpała swoje zasoby,a po drugie o buffie raz wiadomości są anonimowe innego czasu oficjalnie kto buffuje - co jest grane
-
jak jesteś online to widzisz kto odwiedza twoja wioskę, wiec nie ma wiadomości, ale imo powinna byc, bo nieraz sie słyszy ze ze ktoś dał rybki zamiast koszyka, a to można stwierdzić patrząc na czas działania, jesli nie ma wiadomosci