Codzienne nagrody za logowanie powinny być rosnące. W tej chwili są dawane w cyklu tygodniowym, a fajniej by było, żeby rosły dopóki nie przerwie się cyklu logowania. Im więcej codziennych logowań bez przerw tym lepsza nagroda.
Wersja do druku
Codzienne nagrody za logowanie powinny być rosnące. W tej chwili są dawane w cyklu tygodniowym, a fajniej by było, żeby rosły dopóki nie przerwie się cyklu logowania. Im więcej codziennych logowań bez przerw tym lepsza nagroda.
I myślisz, że to przejdzie? Zastanów się jeszcze raz nad sensem swojej wypowiedzi i wróć tutaj, i powiedz co o tym sądzisz.
Nagroda za logowanie ma cię zachęcić i dać mały bonus za powód do gry. Jeżeli nagrody z podstawowego cyklu były po zwielokrotniane za każdy tydzień, moim oczom ukazały by się zbędne ilości drewna i kamienia, których już nigdzie nie mogę wykorzystać.
Nagrody chyba i tak są lepsze im masz większy lvl, tak przynajmniej mi sie wydaje, wcześniej z mniejszym lvl drewno egzotyczne było niespotykane, a obecnie dostaje nieraz 2-3 razy w ciągu tyg, co prawda symboliczne ilości 20-30 ale zawsze cos.
loguje się codziennie , ale co jakiś czas cofa mnie , od początku , błąd? czy oszustwo?
Co tydzień zaczyna się nowy cykl prowadzący do klejnotów ale z coraz lepszymi surowcami podczas tych 6 (5- nie wiem dokładnie jak jest ze złotem) dni. Ilość klejnotów jest niezmienna.
acha , oky , dzięki za info
mogli by dorzucic troche doswiadczenia w tych bonusach;p