-
[BTO] Gildia za darmo.
Miejsce jest za darmo.
Nie wymagam nic tylko uczciwosc i wzajemny szacunek. Wymieniamy się koszykami i prowadzimy uczciwy handel miedzy sobą.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na Kontakt w Grze.
Nowych Aktywnych graczy tez zachęcam do zgłoszenia się.
Pozdrawiam Rafał
Rekrutacja Trwa dalej
Strona Gildi:
http://bto.foreo.pl/
Autorstwa Pinbus.
Można się zgłaszać Tam, nawet bardziej nalegam.
Ze względu że czasem usune wiadomosc i nie wiem Kto pisał.
Mogło już tak być więc proszę napisać ponownie jak nie odpowiedziałem.
-
No drogi kolego zobaczymy co zrobisz gdy juz bedziesz mial 15 czlonkow w gildii ciekaw jestem czy dalej bedziesz za darmo bral ludzi bo widze nie znasz zasad gry Swoja droga fakt u nas nie ma uczciwego handlu tylko wzajemna pomoc
-
Nie widzę problemu żeby wykupić miejsce dla kogos. Z tego co już doszedłem To na 2 dni wychodzi mi jedno miejsce bez handlowania. Wiec nie będzie to jakis problem.
-
Coz tak tez mozna zatem zycze milego handlowania i czekam na efekty twojej pracy i handlu
-
Z mila checia dolaczyl bym :)
-
Ja bym z przyjemnością dołączył ale nie mogę odszukać Twojej gildii
-
Bo to nowy swiat a ty czarci gaj
-
BTO kolego, piszemy tyle razy a jeszcze nie zawołałeś do siebie, poprostu sie chyba obrażę :)
a mnie tu naciagają na 4k ryby i 3k chleba albo 400 monet..... wiem, płaci się ale jak ktoś nie ma bo inwestuje w rozwój gospodarczy swojego plemienia to niestety nie może sobie pozwolić na wydawanie surowców ot tak
-
chętnie dojde do twojej gildi, mam obecnie 21 lvl codziennie rosnie :)
-
meegi92 Tutaj nie często zaglądam. Więc bardzo proszę wysłać zaproszenie i napisać wiadomosc. Dodam jeszcze że Bardziej mnie interesują osoby 18+
Jak będę Dostępny to możesz napisać na szept.
Pozdrawiam