-
Błędne ikony / błąd
Przez wasz błąd stracilem 800 monet bo pokazalo mi ze moge kupic odkrywce za 800 marmuru. Czekam na rekompensate i ZGŁASZAM BŁĄD!!! Ikony w górnej cześci też sa pozmieniane... Zamiast monet pokazuje marmur.Tak samo zamiast marmuru pokazuje MIĘSO.
http://img811.imageshack.us/img811/1248/beztytuucbr.jpg
-
Wygląda na to, że opisany przez Ciebie problem wywołany jest przez błędne/uszkodzone dane w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki. Przed chwilą sprawdziłem czy problem występuje u wszystkich. Odwiedziłem kilka serwerów, w tym serwer Nowy Świat: okazało się, że obok ikonki umożliwiającej zakup specjalisty, wyświetlają się Monety. W związku z tym nie mogę zaoferować żadnej rekompensaty, a jedynie zasugerować wyczyszczenie pamięci podręcznej i przelogowanie się.
-
Tak tylko jaki ja mam na to wpływ... Za 800 monet to moge kupic b.duzo surowców. A sprzedawałem duzo zeby uzbierać sobie ta kase. Czyscilem pamieć i robilem relog nadal to samo nawet w innej przeglądarce.
-
Od siebie dodam że zapewne mając 26 poziom pamiętasz dobrze że pierwszego generała kupowałeś za monety i widać było że i geolog i odkrywca kosztują monety. Czytając forum i samouczek na pewno wiedziałeś o tym, a kiedy zobaczyłeś wyżej wymieniony błąd mogłeś go zgłosić do supportu, a nie próbować oszukać system bo "może uda mi się kupić kogoś za marmur"...
-
Kupilem generała odkrywce i geologa za kase bo potrzebowalem a potem pokazali mi sie za marmur to ty bys nie pomyslal ze moze jak kupiles wszstkich za monety to teraz mozesz za marmur czytalem samouk i nie napinaj sie człowieku gdyby gra DZIAŁA NORMALNIE to nie byłoby tego T E M A T U !!!
-
Tym bardziej gdybym kupił wcześniej ekipę za monety to wiedziałbym że coś jest nie halo skoro widzę tam marmur, a w górnym pasku zamiast marmuru mam ikonę mięsa. Jeśli to widzę to zgłaszam do supportu zaistniały fakt, a nie próbuję oszukać system i liczyć że mi się uda przekręt ;) Za używanie bugów są bany, wiesz o tym?
-
Jestes jakis ograniczony? gdybym probowal oszukac system nie wystawiłbym tego PROBLEMU
-
a poza tym to bardzo dobrze się stało że go kupiłeś, teraz możesz go wysyłać na poszukiwanie skarbów i lada moment nie tylko ci się zwróci ale i zaczniesz zarabiać. Powinieneś się raczej cieszyć ;)
-
Witam,
Informacja została udzielona przez administratora. Temat zamykam.
MOD_Soliren