a
Wersja do druku
a
Polecam!
polecam.
Jak już napisałem w innym temacie jest to prawdopodobnie najlepsza gildia serwera. Panuje tam znakomita atmosfera. Ludzie aktywnie pomagają sobie nawzajem, pożyczają surowców, wymieniają się buffami. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ta gildia jest niesamowita :) Pozdrawiam.
Nie wydaje mi się, jaki ma sens zbieranie ludzi na maxa i mieć 100os, z czego 60 nie gra ;] Patrząc na lv też nie zadziwiacie na taką ilość użytkowników :) nasza gildia to 60% mniej użytkowników, a największe lv na serwerach, a co najważniejsze bardzo inteligentni gracze i przyjazna atmosfera :)
Pozdrawiam :)
fajnie, że "wasza gildia" ma największe lv na serwerach, ale reklamujcie się we własnym temacie ;p niższe lv też mogą mieć gildię, "a co najważniejsze" być inteligentnymi ludźmi i tworzyć przyjazną atmosferę :) skąd możesz wiedzieć, że 60/100 osób nie gra jeśli jesteś w "waszej gildii"?
Nie mówię, że nie możecie mieć gildii bo macie mniejsze lv mam kogoś u was w gildii więc wiem jak wasza aktywność wygląda :) z niecierpliwością czekam na PVP :)
Yakaposhi jaka gildia?
Najlepsza z najlepszymi osobami/graczami :) DC :)
Fanatycy diamentów - zmieniłbym nazwę na taką ;)