-
Atak na obóz bandytów
Witam.
Dziś chciałem powalczyć zrobiłem sobie 5 rekrutów wysłałem na obóz bandytów (6 łotrzyków) - przegrałem - mówię OK!. Zrobiłem znów 4 zaatakowałem 3 łotrzyków - WYGRAŁEM 0 straconych mówię git!. Atakuje znów to miejsce wcześniejsze i znów przegrałem ... co jest ?
-
przed walka przeprowadź symulacje
http://hallophp.de/dso_kampfsimulator/pl/
bedziesz wiedział czego mniej wiecej sie spodziewac
-
Przeprowadziłem na samym początku... wyszło, że 3 max zginie... zabiło wszystkich już po 1 rundzie miałem 1go tak więc tutaj chyba jest jakiś błąd... czy miał ktoś podobny problem ?
-
Ja tam wysłałem swoją małą armię na jedną wioskę, ale mój generał najpierw wybrał się do innego obozu (bliższego), następnie dostałem komunikat, że generał został przechwycony, a później poszedł do obozu bandytów wskazanego pierwotnie. Wygrał obie bitwy, ale dziwi mnie jego samowolka :)
Dziś przy budowie kamieniarza od marmuru przez kilka ładnych chwil miałem 2428% budowanego obiektu
http://wstaw.org/m/2012/03/04/Schowe...50x750_q85.jpg
-
u mnie podobnie byla samowolka generala poszedl do blirzszego obozy bandytow z tym ze prtzegral zamiast walczyc z 3 lotrzykami wybral 20
-
to nie jest samowolka tylko przechwycenie przez wrogi oboz. kazdy oboz ma pole przechwytu podswietlony na czerwono po kliknieciu na ten ze oboz
-
2428%, po odświeżeniu strony powinno wrócić do normy
-
Czasami tak się dzieje z generałem, ale to trzeba dobrze go poprowadzić, żeby ominąć za "groźne" osady.
A jedyną przydatną radą jak pokonac bandytów jest stworzenie wojska o kilka jednostek większego niż osada, na którą napadamy.
-
Każdy obóz ma swój zasięg, jeżeli wejdziesz w ten zasięg zostaniesz zaatakowany, Przestaw garnizon żeby wybrać drogę niekolidującą z innymi obozami(tymi które chcesz pominąć). I po problemie
-
Zawsze istnieje opcja odwrotu, przypuśćmy że na pewno zostanie nasz generał przechwycony, więc aby nie dopuścić do 2 walk z rzędu, po pierwszej walce wciskamy odwrót. Istnieje też opcja aby zniszczyć tylko siedzibę, z pozostałych dostaniemy także PD, ale trzeba brać pod uwagę obszary wpływów poszczególnych obozów.