-
Kolejka dziwnie działa
Kolejka budowania ma problemy z nadążaniem za grą. Długo się odświeża po jakiejś zmianie - od kilku sekund do kilkunastu. Czasem wcale się nie odświeża. Po dodaniu nowego budynku albo po anulowaniu budowy nie pojawia się on lub nie znika. Raz miałem sytuację, że dodałem budynek do budowy i pojawił się w kolejce, drugi się nie pojawił i trzeci znów normalnie się pojawił. Na planszy były 3 budowy, a w kolejce dwie.
-
Dzisiaj od rana jest jeszcze gorzej. Kolejka gubi budynki. Mogę dodawać po 5 razy i znika. Jeden czasem zostaje, dwa rzadziej. 3 od rana jeszcze się nie utrzymały. Wylogowanie i czyszczenie ciastek nie pomaga. Proszę o pomoc.
-
Też miałem podobnie. Budynki znikają z kolejki, potem się pojawiają i znów siępojawiają.
-
bug ktory trza naprawic. tez tak mam czesto
-
Mi przez ostatnie 2 dni tak działała kolejka. A surowce zabierało...
-
Jeżeli budowa się nie rozpocznie, to surowców nie zabiera...
Natomiast jeżeli chodzi o częstsze odświeżanie - obawiam się, że niewiele da się zrobić w tym zakresie. Przyspieszenie (zmniejszenie) tego okresu mogłoby sprawić, że gra działa mniej stabilnie.
-
Przyłączam się. Trzeci budynek w kolejce znika po krótkim czasie. Tak więc w moim przypadku kolejka obejmuje 2 miejsca :( Wylogowywałem się kilka razy i nic, dalej to samo.