-
Chatka Leśnika
Witam
Mam małe spostrzeżenie mianowicie grałem w różne części The Settlers i tam jedna chatka leśnika mogła że się tak wyrażę obsłużyć dwóch drwali natomiast tu jest całkowicie na odwrót szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę że leśniczy nie chodzi do składu. I nie chodzi mi tu o od razu zmienianie czegoś tylko w gwoli wyjaśniania
:)
Punisher1993226
-
To akurat zamierzone.
Istnieje trochę różnić pomiędzy poprzednimi grami z serii The Settlers (na bazie klienta) a tą dostępną przez przeglądarkę. :)
-
Dziękuje za odpowiedź. :) Pozdrawiam
-
dobrze by było żeby na wykarczowanym miejscu dało się stawiać budynki;d
-
Opcja wycinania lasu pod zabudowę bardzo by się przydała.
-
Tak to prawda taka opcja była by dużym udogodnieniem przecież wycinkę drzew można prowadzić w jednym miejscu
-
Dobra była by opcja gdyby można było wyciąć las i ustawić obszar na jakim by mógł rosnąć to ułatwiło by grę i wygląd naszych osad był by lepszy ;).
-
Xaar mówił o tym jeszcze na serwerze UK. Twórcy uniemożliwili budowania na wykarczowanych terenach chcąc zapobiec ewentualnej samo destrukcji gracza (zastawić las całkowicie, tak ze żadne drzewo już nie urośnie). Podczas rozmowy na czacie nie było mowy o zmianie..nie wiem czy teraz będzie.
-
To srednio bo duzo miejsca si marnuje :]
-
No szkoda, też uważam że przydałaby się taka możliwość, chociażby po to by wioski się od siebie różniły :)