Użyte kolumny to: Lp, nazwa gildii, tag, liczba członków, średnia poziomów. Aktualny: Poprzedni: pozdrawiam
Ceny w monetach za zwykły drop (cena za dropy które zaliczają osiągnięcia): Mroczni kapłani (MK) - 0,5k Okradać bogatych (OB) - 1k Proch /...
prntscr.com/844ou3 prntscr.com/844nvc prntscr.com/844olt prntscr.com/844oai prntscr.com/844w39 prntscr.com/8451mr prntscr.com/84520x...
Kto pierwszy zgadnie ile jest zup dostanie 10k granitu:) Można się pomylić o 3 sztuki :). Jak nikt nie trafi wygrywa osoba która była najbliżej....
Wiatam mam pomysł ,mianowicie do opcji handlu ,moim pomysłem jest aby była możliwość wyboru serwerów w opcji handlu ,jaka oferta jest w danym...
Witam można jakoś sprawdzić ile graczy jest online na danym serwie gry? gram na Dolina Odkrywców i jakoś mi się zdaje pusty ten serwer jestem już w...
Witam osadnicy czy na naszym serwerze Dolina Odkrywców ma ktoś budowle Chatę pirata ,nie mylić z posiadłością piratów,tak się zastanawiam czy może w...
[/URL][/IMG]
Mam nadzieję, że obrazek się wgrał, a jak nie, to będę kombinować dalej, w ostateczności podam na czatach... oczywiście szeptem ;)
Czy tylko mi zniknął global, handel i pomoc niedawno? czy to problem serwera?
Witam. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak pokonać krwawą marynę? Pozdrawiam.
Witam! Zakładam temat aby poznać opinie graczy jak temacie. Moim zdaniem wprowadzenie tak daleko idących zmian w grze jest co najmniej nie na...
jestem nowy pomozcie jak otworzyc okno skrotow klawiszowych
Tenże kolega stwierdził, że za prośbę o bana otrzymam perma. Na podstawie ? Własnego przekonania, że tak się czyni nie popartego żadnym zapisem w...
witam poszukuję chociaż jednego aktywnego znajomego mój lvl 28 pzdr grzechu;)
Nie mogę wejść na wyspę drodzy aniołowie - niech ktoś szepnie naszemu bossowi to słowie , że MadDarcy serwera popsuli i dużo krwi od rana napsuli ,...
Witam Proszę o przekazanie komuś z powyższych, żeby się tutaj odezwali, gdyż nie mogę wejść do gry, a zostawiłem rozgrzebane przygody z innymi...
mam taka sprawe i chciał bym zmienic serwer czy ktoś wie jak to zrobić?
Składy do ataku z zaskoczenia. Major 270, pod poradnik Poznańczyka.
Robicie wszystko (twórcy), by zniechęcić do gry. Pominę formy przymuszania do płacenia, bo kto chce ten płaci. Ale celowe błędy, to już lekka...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.