Drodzy Gracze,http://static.cdn.ubi.com/0034/int/forum/pictures/2016_01_guildquests.png Zespół projektantów przejrzał komentarze na forum i...
Chciałbym usłyszeć muzyczkę na YTku z podkładu z Halloween, da radę ktoś to zrobić????
Udało się komuś wbić na testowy? Bo mnie nie :( Ciekaw jestem jakie są koszty wysadzenia w powietrze skał.
Mi ostatnio pojawia sie kolekcje 3 razy dziennie o 1:50~1:55, 9:50~9:55 i 17:50~17:55, jak u was? Edit: wychodzi 3x co 8h
Witam ;) Jako, że dziś mam więcej czasu, postanowiłam zobrazować dropy z baśniowych przygód. Jeżeli macie jeszcze jakieś podpowiedzi, to proszę...
Nie wiem czy to odpowiedni dział, bo dotyczy serwera testowego ale w zasadzie jest zgłoszeniem błędu. Otóż gdy ma się dużą liczbę klejnotów i wyda...
teraz jeśli pojawiła się w sklepie(kupiec) taka opcja czy moge chcieć kupić na Handlu "Klejnoty" za zasoby ? bo z tego co wiem to od zwsze...
Witam Czy tylko mi się wydaje, że konta premium to przegięcie? Bo jeszcze widzę nikt tego nie napisał. W wielu grach, jak np. Ogame, konta premium...
Tak to wygląda:
Zmiany w interfejsie gildii zapowiadają się bardzo hm, praktycznie. Czy to oznacza, że każdy członek gildii z odpowiednio wysoką rangą (1)...
Witam Jak wyżej, wie ktoś jaki był powód usunięcia tych premii? :>
Zauważyłem własnie, że zmieniły się koszta podnoszenia lvl w zamku:
Witam Jak widzieliście, bądź nie, wczoraj na testowym pojawiły się 3 nowe mini przygody. Są one dostępne u kupca w cenie 295 klejnotów. Pokusiłam...
http://scr.hu/0pmr/ssux1 ktos mi wyjasni co to?? pojawiło sie dzisiaj na testowym
Czyli jakby to zrobić, aby jak najbardziej utrudnić grę ludziom. To dopiero zapowiedź, a mnie już się to przestało podobać. Te same manuskrypty, te...
Jak w tytule: Czy to oznacza (ta wartość 100 na górze) że będzie to kosztować 100 klejnotów? Czyli co tydzień za logowanie będzie można je...
The Valiant Little Tailor DROP : 100 fasol 700 granit 1 kosz egzotycznych owoców 1 zając z czekolady 192 fasole ( rozumiem że to te za expa...
Przeglądając pamiętnik dewelopera można zauważyć opis systemu badań, który nas czeka. Niestety nie ma za wiele informacji jakie nowe skille będą...
Dzisiaj, od 17:30 zapraszaja na serwer testowy - do testowaniania nowych pomyslow BB Adres serwera testowego (dla nie lubiacych szukac) -...
Na testowym otworzyłem dyskusję na temat Generała 270. Z mojego wstępnego testowania te dodatkowe 20 jednostek nie daje aż tak spektakularnych...
Dałem 1 manuskrypt na tę opcję. Oto skutek:
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.