Sprzedam towary na serwisie złota góra Ceny do negocjacji (nie zawsze bede miał towar który bedzziesz chciał ale poczekasz i biedziasz miał) U...
Jeśli brakuje Ci narzędzi lub brązu a masz w nadmiarze rudę miedzi lub żelaza pisz do mnie na pw :)
Witam robiąc zakazane eksperymenty, udało mi sie za pierwszym razem trafić ozdobe Anielska Brama .Chciałbym ją sprzedać tylko za ile ? Ile jest warta...
Jak w temacie. Kto chętny ?
szukam chętnej osoby do wymiany dropa z wikingów na popołudnie, tak koło 16. Jak coś zapka do znajomych i pisac na priv ;)
Oczekuję na oferty na forum lub pw w grze. Pozdrawiam.
Jak w temacie : proch azyl bandytów dzieci sawanny czarni rycerze wiktor podstępny zdrajcy. Oferty tu lub w grze.
Jak wyzej! ;) Cena do negocjacji albo handel wymienny!
Sprzedam 2k stali za 500monet,w ten sposób zaoszczędzisz 100 monet.dla przypomnienia 1k stali=300monet.
za towary, za monety lub wymiana za bale egzotyczne, kosze irmy
Oferuję 1000 narzędzi za 1500 brązu. Oferta jest w kantorze handlowym.
potrzebuje do wypelnienia zadania by ktos przydzielil 50 polmiskow ryb moim budynkom znalazl by sie jakis dobry czlowiek ktory by to...
szukam przyjaciela,ktory doladuje mi budynek 3 premiami. O:o dwdziecze sie tym samym
Sprzedam każdą ilość tego co w tytule. Cena oraz ilość do negocjacji. Zapraszam również do współpracy handlowej na dłuższą metę. Chętni proszę...
Jak w temacie, Mam do sprzedania: Ulepszony zaciąg - 1 sz. Złamany znak - 1 sz. Ukwiecony kamień - 3 sz. Chętnych proszę o kontakt...
Witam. tak jak w tytule... Jeśli masz na sprzedaż Akty lub wesołego geologa odezwij się do mnie w grze. Gwarantuje dobrą cenę :)
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.