Witam , szukam znajomych do wspólnej gry czasem łatwiej przechodzić przygody w dwójke a nawet w trójke a czasem się wspomóc gdy czegoś brakuje....
hej zlota gora - pragne was poinformowac, ze 100% dla kolonii to jest minumum i pragniemy czegos wiecej a konkretniej... 150%!! chce rowniesz...
Witam , wczoraj kolo godziny 20:00 wywalilo mnie z serwera, do dzis nie moge sie zalogowac , pisalem do suportu lecz jeszcze nie dostalem odpowiedzi...
Witam, szukam ludzi do znajomych z którymi można pogadać .
Witajcie kompani. Jestem nowy na form ale średni w grze. [23 levl wiem mało] Mam nadzieje że będziecie mi towarzyszyć na łonach form!...
Proponuję stworzyć czarną listę tych graczy, którzy przystępują do gildii celem naciągania ludzi na surowce. Oczywiście potem z tej gildii uciekają z...
nie
poszukuję chętnych do przygód 2 lub 3 osobowych moj level 37 dodawajcie mnie do znajomych i walczymy
Witam. Poszukuje dziewczyny (łatwiej będzie się dogadać) do wspólnej gry. Dlaczego akurat Trójmiasto. Ponieważ aktualnie tu mieszkam i chętnie poznał...
Witam wszystkich, co tu zajrzeli. Obecnie jestem bez gildii i chciałbym to zmienić, wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt w grze. Rozpatrzę...
Witam Proszę o wiadomości z Waszymi osiągnięcimi i propozycjami. Proszę o: 1. Nadsyłanie swoich wyników (posiadane dynie, zakupione...
Jak wiadomo nie brakuje osób które chcą coś osiągnąć po najniższej linii oporu. Myślę że dobrze by było gdybyśmy w tym temacie wpisywali ich nicki i...
zapraszam do glosowania :) http://forum.thesettlersonline.pl/threads/31369-event-na-serwerze-4-i-7
Zapraszam do zaangażowania w produkcji balonów naszych serwerów żeby pokonać innych i piać się w rankingu wspólnie mamy szanse.
Witam. Korzystajmy z naszej części forum. Możemy tu ustalać taktykę na event np. studnie - "woda na balony i czekamy na sygnał i wrzucamy na serwer...
Wysłałem dzis kilka kilo balonów, ale mam wolne moce przerobowe, mogę przerobić więcej. Przyjmę wodę albo bale (iglaste i liściaste) do przetworzenia...
Witam, jak wiecie mamy event. Nie dostaniemy za to kokosów, a pare klejnotów i zbędny budynek. Nie to jednak jest najważniejsze :) Razem z...
Wzywam wszystkich osadników ze Złotej Góry! Stawiajcie studnie! Róbcie balony z wody (magazyn prowiantu - zakładka Wydarzenie)! Przekazujcie...
Witam. Pytanie świeżaka. Czy w trakcie gry można zmienić serwer na inny?
Witam chciałem założyc dla córek dwa nowe konta na tym serwerze, żebym mógł dodać je do swoich znajomych. Lecz przy próbie wyboru serwera nie da się...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.