Witam. :cool: Mam na sprzedaż 3 szt. lodowych posiadłości po 15k fasolek każda. Zainteresowanych zakupieniem proszę o wiadomość w grze. ...
Młyny nieaktualne. Zapraszam na inne moje oferty na handlu. - Aktualnie skupuje dosypki żelaza zapraszam ;) ...
Witam Kupię kwietną flagę Polski.
Cześć :) Mam na sprzedaż 4 chatki łowcy jeleni za fasole 3k za sztukę. :D NIEAKTUALNE
mam 2 miejsca w czarnych za darmo kto chce pisac wiadomosć w grze normalną bo nie mam szepta zablokowali ;p czekam pisać poszły............
Witam sprzedam czarnych rycerzy za 1500 monet oferta na wadze.
1001 długich łuków za 55 monet, 3 partie, zapraszam na kantorek
Witam Mam do sprzedania 2x drop z ryczącego byka.Cena 1300 monet.Koniec po Twoim ataku.Zainteresowanych zapraszam do kantorka.Zaproszenie wyślę po...
2x 20k brązu po 500 monet oraz 450 monet za 10k rudy żelaza
Jak w temacie
drop ze zdradzonego do wymiany koniec do 4h , wysylkajcie wiadomosc w grze
Jak w temacie, sprzedam deski z drzewa egzotycznego drewna za drewno egzotyczne w stosunku 1:1. Kontakt w grze przez wysłanie wiadomości lub...
W celu ustalenia ilości zapraszam do kontaktu w grze poprzez wiadomość lub na forum. przelicznik 1:1.2 przy większej liczbie może być nieznacznie...
WITAM OSADNIKÓW! *cena do lekkich negocjacji
Kupię każdą ilość belek (drewna) egzotycznych, za inne surowce lub przygody zapraszam do składania ofert poprzez forum lub wiadomość prywatną w grze
Wymienię dowolną ilość sztabek złota za rudę złota, zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość w grze lub na forum. przelicznik 1:1.9
Tylko wymiana wchodzi w grę Pisać na nick Luxui
Jak w temacie, mogę dać w zamian 2 Banitów bo mam ich chyba z 10
Sprzedam: 11,000 Kamienie: 10 Monet / 1000 Kamienie X Ryby: 8 Monet / 1000 Ryby (X bo mam 7,000 Ryb na 12h, więc oferta ogromna) 4,000 Wędliny:...
tak jak w temacie - kupie każdą ilość belek liściastych 1k --- 7 monet możliwość dogadania się odnośnie belki za deski Pozdrawiam,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.