witam. ponieważ zawsze brakuje mi chleba zapraszam wszystkich do handlu. kupię chleb za miecze stal, żelazo, łuki, długie łuki, marmur, deski...
witam,premia- potrzebuje 50szt,polmiskow ryb do zadania-odwzajemnie sie na pewno
WITAM OSADNIKÓW! :) Kupię: [x30] (akt własności - Rezydencja) za 300 monet
Zacząłem przygodę " Okradać Bogatych " . Chętnego do współpracy z wojem wg. Poznańczyka - zapraszam :) Jestem pod koniec , ktoś chętny po bonusa ??
Mam do sprzedania przygodę "Atak z zaskoczenia".(Cena od 2k monet):cool: P.S Cena możliwa do negocjacji.(Jak bym nie odpowiadał to piszcie...
Pewnie kazdy z was ma takie zadanie.. zwiazane z handlem z innymi graczami.. na czacie nie za bardzo wychodzi mi rozmowa z ludzmi bo szczerze nie...
Kupie generała weterana, za 6 młynów wodnych.
Promocja 3000 Rudy miedzi za 100 monet !! Jedyna taka oferta dostepna w kantorku
Tak jak w temacie zakupię doładowanie do kopalni złota, cena do negocjacji.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.