Dział przeznaczony na dyskusje i rozmowy związane z serwerem Dolina Odkrywców.
Ranking gildyjny top 100 -...
06.06.2016 18:35
Chat fun - czyli śmieszne sytuacje na czacie.. Prosze o zamieszczanie wszelkiego rozdzaju sytuacji które was rozbawiły i mogą rozbawić innych -...
Witam Mam Pomysł może stworzylibyśmy budynek do odnowy studni, co o tym myślicie Warto Czy Nie.
od tygodnia nie moge wejsc do gry. wczytywanie zatrzymuje sie na ostatniej stronie i koniec, wszystkie wtyczki po aktualizacji
Dzień Dobry Mam Pewien Pomysł otóż co byście powiedzieli na nową opcje Generała jaką byłoby kolejkowanie atakowania przynajmniej na 3...
jak w temacie do wymiany premii i wykonywania przygod, mam 31 poziom i koncze podbijac wyspe
Miłości nie da się oszukać..miłość jest ,jak skarb osadzony w małym kamyku... bursztynu... Szukasz maleńkie bursztynki ..biegniesz po piasku i...
Witam szukam znajomych moj nick Mimisia77
Wczorajszy bażant. "Strzelony" z dużej odległości i pod słońce. Lekka obróbka szumów.
...to zrobiłbym to tutaj. https://www.youtube.com/watch?v=MISK-DCbNKk
pomyłka
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.