Dział przeznaczony na dyskusje i rozmowy związane z serwerem Dolina Odkrywców.
Ranking gildyjny top 100 -...
06.06.2016 18:35
Chat fun - czyli śmieszne sytuacje na czacie.. Prosze o zamieszczanie wszelkiego rozdzaju sytuacji które was rozbawiły i mogą rozbawić innych -...
jak w temacie do wymiany premii i wykonywania przygod, mam 31 poziom i koncze podbijac wyspe
Witam Mam Pomysł może stworzylibyśmy budynek do odnowy studni, co o tym myślicie Warto Czy Nie.
od tygodnia nie moge wejsc do gry. wczytywanie zatrzymuje sie na ostatniej stronie i koniec, wszystkie wtyczki po aktualizacji
Dzień Dobry Mam Pewien Pomysł otóż co byście powiedzieli na nową opcje Generała jaką byłoby kolejkowanie atakowania przynajmniej na 3...
Miłości nie da się oszukać..miłość jest ,jak skarb osadzony w małym kamyku... bursztynu... Szukasz maleńkie bursztynki ..biegniesz po piasku i...
Witam szukam znajomych moj nick Mimisia77
Wczorajszy bażant. "Strzelony" z dużej odległości i pod słońce. Lekka obróbka szumów.
...to zrobiłbym to tutaj. https://www.youtube.com/watch?v=MISK-DCbNKk
pomyłka
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.