Witam, Wiele osób już zna ten symulator, ale zakładam że nie wszyscy. Dlatego pragnę wam przestawić projekt gracza Mannerheim...
Ozdoby, czy inaczej Zdobienia, które można kupić u Kupca w kategorii Zdobienia, bądź zdobyć je przechodząc Przygody, a także podczas ewentów,...
kazdy ma tam jakis pomysl nie kazdy opisze krotko :)zbierze sie do kupy :D i wysle przez POMOC/WSPARCIE :D:D:D:D (sa tak zapchani wiadmosciami ze...
Witam :) Chcę podzielić się z Wami narzędziem, które powstało przy okazji mojego uczenia się Excela. Kopiowanie skoroszytu jest dozwolone,...
Witam Może komuś się przyda do oszacowania czasu szkolenia jednostek w koszarach. Kopiowanie skoroszytu jest dozwolone, natomiast...
Kto myśli że dobrym pomysłem było coś takiego że mamy sobie wyspę jak z settlersów, dom włady tam gdzie jest, miałoby się nieskończoność surowców...
adres - http://sebka3.republika.pl/gry/set/settlers_online.html adres - http://sebka3.republika.pl/
Udostępniam Wam do kolejnych testów i korzystania projekt SettlersPlayer - tym razem niestety w troszkę innej wersji, Tym razem sam kalkulator do...
Pochwalcie się swoją strefą kibica w wiosce :) jak macie ją zrobioną :confused: W mojej jest i napitek :rolleyes: i kiełbasa i...
Witam serdecznie wszystkich fanów gry The Settlers Online! Jeżeli zaglądacie czasem na serwis YouTube, to możecie kojarzyć mnie z serii...
Jest to pierwszy zalążek dopiero pomocnika do settlersów dla systemów linux i windows mojego wykonania. Przepraszam, że to tyle trwa ale do tej pory...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.