*Księstwo Warszawskie* *Rekrutacja * Zapraszamy do wysyłąnia zgłoszeń....
Witam w Gildii "BROWARZY" Witam wszystkich zainteresowanych przystąpieniem do Gildii,jestem Przemek działam pod przydomkiem"ATREJU79"...
Witamy, Zapraszamy aktywnych graczy w wieku 20+. Min. 20lvl i kantor handlowy. Podczas procesu powiększania gildii każdy członek zobowiązany...
Witamy :D Zapraszam wszystkich chętnych do wstąpienia w nasze szeregi. Oznajmiam wszem i obec - Rekrutacja w Gildii The Greatest ruszyła ! ...
Prawdopodobnie najlepsza gildia na serwerze. Poniżej mogą wpisywać się członkowie gildii lub fani
Gildia AL DI QUA DEL MURO ogłasza rekrutację! Nasze wymagania: - musisz mieć co najmniej 17lvl - posiadać kantor handlowy - kultura osobista...
Witam serdecznie! Nowo powstała gildia o nazwie Enigma rozpoczyna rekrutacje:) Zapraszamy ludzi z kulturą, którzy będą potrafili coś wnieść do...
AVE. -Może na początek coś o nas:nazwa Zakon MariHuany (z hiszp. Marii-Anny) wywodzi się ze starego servera EPI LineageII i tak już idzie za mną...
na razie rozwiązana
zakon dębowego liścia [SIZE="4"]ZAPRASZAMY WSZYSKICH CHĘTNY DO NASZEJ GILDIY ---ZDL--- WIECEJ INFORMACJI NA TEMAT GILDIY DOWIESZ SIE KLIKAJĄC...
►►► BONUS ◄◄◄ (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/17740-ATArI-ARi?p=15398&viewfull=1#post15398) - Do końca kwietnia. ►►► TEAM SPEAK ◄◄◄...
Gildia Banici : Witaj podróżniku ! Gildia z Krakowa, zależy nam na miłej atmosferze, handlu i częstym obcowaniu z serverem. Wymagania : -...
Witam gram jakies 2-3tyg mam 29lvl generala i poszukiwacza za jajka. zostal mi ostatni region do podbicia kazdy budyneczek prawie na 3lvl z checia...
Gildia NovaS powstała 05.04.2012. celem wspólnej i przyjemnej gry. Wszystkich chętnych zapraszamy pod pewnymi warunkami - chęć bezstresowej gry, brak...
Witam. Chciałbym sie dowiedziec czy dostałem bana na sb bo nie wiem. A jak tak to na ile? SB mi nie chodzi, i handel. Prosze o odp adminów
Witam, Nadrzędnym celem Kompanii jest rozszerzenie wpływów Korony Brytyjskiej za oceanem. Osoby zainteresowane przystąpieniem do gildii proszę...
Robię gildię i w tym celu potrzebuję surowców: monety, deski liściaste i marmur.Kto ile może dać, oczywiście nie mniej niż 150 marmuru czy desek....
Serdecznie Zapraszamy Chwilowo Zamknięta (przyczyny podatkowe) Przyjmujemy tylko aktywnych graczy z min 17 LVL Zapewniamy Pomoc W tej...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.