Witam, kupię dropa z dzieci sawanny daje 8km. czekam na zapke.:)
witam kupie premie kosze egzo,latający osadnik , królicze łapki, stadionowe przekąski,rytuay proszę pisać pw w grze
sprzedam rezydencje po 3,5k monet lub 1.2k granitu za szt. większe ilości rezydek sprzedam od 3 szt w górę po 3k monet lub 1k granitu oferty i...
Witam jak w temacie dam 3 Młyny wodne za 1 ulepszony silos. Proszę o PW na forum lub w grze.
[SPRZEDAM] 190k rudy żelaza za 500 pisanek najtaniej na wadze! - kto napisze pierwszy napisze sprzedam za 475 pisanek O_o;)
pisać na nick macmadness w grze P.S. po 100k mieczy stal i rudy żelazo po 500 pisanek
Witam kupie dropki za jajka proszę pisać na pw za rozsądna cenę:-)
piszcie wiadomosc lub wystawcie ofki na wadze przegadam oferty codziennie
Witam szukam osoby która dwa razy dziennie wymieni ok 200koszy plus jakieś odznaki i inne buffy. Ja mogę rzucać o 5:20 i po 15 Mogę też zapłacić...
Codziennie mam około 120k węgla na sprzedaż. Chętnie ustalę z kimś na stałe sprzedaż węgla, teraz mam w zasobach pewnie z 2 mln. Więcej info priv...
Witam ,chce kupic lodowe posiadłosci ,kazda ilosc ,cena za sztuke 5k monet lub do negociaci ,pisac na PW tu lub na grze.:)
kupie silos za : 9k mieczy damasceńskich 4.7k m kupie 2 silosy za chatkę lub wieże kupie młyn wodny za: wieże chatkę proszę pisać w grze...
proszę podać cenę za drop i chętnych zapraszam na szept w grze mój nick macmadness drop potrzebny do zadania:
zdobiona lawke na inna lawke statue konnego zolnierza na inna ozdobe latarnie,lawke itp. propozycje prosze wysylac na wiadomosc w grze nick...
sprzedam miecze jw. za rezydencje propozycje proszę składać na pw. w grze nick macmadness kupie rezydencje za 550m za 1szt.
Witam kupie pakiety klejnotów (200szt) za 1800monet. Proszę o kontakt w grze lub od razu o wysyłanie ofek. Pozdrawiam
Jak w temacie: Kupię 10 pakietów klejnotów po 1600 monet każdy - zainteresowane osoby proszę o przesłanie wiadomości na nik w grze. Pozdrawiam
sprzedam najazd wikingow 38000m ewetualnie przyjme silosy badz mlyny w rozliczeniu kontakt pw
Oferty proszę na PW w grze. Ceny od 45k monet PS. oczywiście w momencie, gdy gra "wstanie" :)
Szukam osoby do stałej wymiany koszami rano i wieczorem w godzinach między , rano 6:00 - 10:00, wieczorem 20:00 - 00:00. Żeby dziennie 2 x rzucać...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.