Aukcja trwa do niedzieli do godz.16.00, potem można wątek zamykać. Zaproszę do rozpoczętych Wikingów, zniszczone 2 jednostki wroga (atak 10...
Do zaoferowania mam kilka przygód Wyspa Piratów 2x Banici 1x Bagienna Wiedźma 2x 100 monet...
Sprzedam przygody za złoto , tylko poważne oferty : - BANICI - ZDRAJCY - DZIECI SAWANNY kontakt na grze !
przygode dzieci sawanny - 100 monet
Propozycje prosze pisac na priva. Pozdrawiam
okradać bogatych 3 sztuki banici wyspa piratów zakazane eksperymenty priv na grze
Poproszę oferty z ceną na wiadomość w grze. Interesują mnie przygody: - Łowcy nagród (ta dostępna w sklepie za 10 ryb, oczywiście dam więcej...
Kupię przygodę Okradać bogatych, Wyspa piratów lub Banici. Oferty nadsyłajcie wiadomością w grze (surowce lub monety).
Okradać bogatych x 3 Dzieci sawanny x 1 Oferty proszę zasyłać w grze :)
kupie wikingów 1800 monet
:)
Witam, Jeśli ktoś ma do sprzedania przygody Okradać Bogatych, Czarni Rycerze, Banici, Wyspa Piratów, Wikingowie, to chętnie kupię za monety (lub...
Mam do sprzedania Bagienne Wiedźmy, Mroczni Kapłani i Okradać Bogatych. Cena do negocjacji. Chętnych zapraszam na "SZEPT" A w sumie to na forum też...
Witam, sprzedam lub zamienię przygody: Bagienna wiedźma (2 sztuki) - sprzedaż za 145 monet lub zamiana (1:1) na jedną z poniższych przygód: Wyspa...
Sprzedam loota w Wikingach. Oferty składać tutaj w monetach, bądź w granicie, wybiorę najkorzystniejszą. Przelewasz uzgodnione towary na moje...
Witam! Kupie przygodę Zdrajcy za 100 monet.
Sprzedam przygody Wiktor Podstępny oferty słać mailem w grze lub PW jeśli jestem online.
wymienię mroczne bractwo na wikingów
Sprzedam przygodę Zdrajcy za 100 monet.
Witam, sprzedam : Czarni Rycerze (2 sztuki) - sprzedaż za 150 monet - 1 sztuka Banici (3 sztuki) -sprzedaż za 150 monet - 1 sztuka Rozpatrzę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.