ewentualne oferty proszę wysyłać na maila w grze
Witam, Kupie Czarnych Rycerzy i Wikingów. Mogę też powymieniać Wyspy Piratów za te dwie przygody. Poza tym - sprzedam po kilka sztuk ->...
kupie wikingów za 1400 granitu
Witam, Mam do sprzedania następujące przygody: ok. 15-20x Banitów Zdrajców kilka x Dzieci Sawanny 2x Zakazane Eksperymenty kilka x Na Końskim...
Jak w temacie Przygoda zaczęta, skończę ją dziś po pólnocy. Cena wywoławcza 100 monet lub granitu Zaproszę do przygody osobę która da...
Przygody: 3x Zdrajcy Najchętniej za fragmenty mapy, monety, ale rozważę inne oferty. Kontakt najlepiej w grze.
4x Dzieci sawanny 2x Zdrajcy Najchętniej za monety, ale rozważę wszelkie oferty. Kontakt najlepiej przez pw w grze.
Sprzedam przygodę: matczyna miłość Cena (w monetach) do uzgodnienia - chętnych zapraszam na PW w grze edit: sprzedana
sprzedam :dzieci sawanny-2 paczki chleba,banici 7- paczek chleba
Kupię za monety lub granit. Wiadomości w grze. Pozdrawiam, Suurd Edit: Już nieaktualne
Oddam Wyspa Piratów za Okradać bogatych ... niestety wyspa już się skończyła została tylko bagienna wiedźma i zdrajcy po 1szt
Oferty za monety wysyłajcie na pw lub w grze.
Poproszę oferty z ceną na wiadomość w grze. - Łowcy nagród (ta dostępna w sklepie za 10 ryb, oczywiście dam więcej ;-)) - Matczyna miłość -...
okradać bogatych-6 sztuk bagienna wiedżma 3-sztuki priv na grze
kupie wikingów , czarni rycerze ( oferty na pw )
szukam piratów , mam czarnych rycerzy , okradać bogatych , wiktora , zdrajcy , kapłani, banici , zakazane eksperymenty, oraz matczyną miłość , sprawa...
Sprzedam Dzieci Sawanny
Witam, szukam stalych dostawców nastepujących surowców: - Drewno z drzewa iglastego (dam 4 monety za 400szt) - Ryby (6 monet za 400) - Zboże (4...
Sprzedam lub wymienię na inną przygodę - dzieci sawanny i zdrajców
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.