Sprzedam przygodę "Dzieci Sawanny" lub zamienię na inną przygodę. Kontakt przez mail w grze.
Witam, chętnie odkupię przygodę "Okradać bogatych". Prosiłabym o kontakt w grze.
Jak w temacie, na propozycje czekam na prv.
Sprzedam następujące przygody: Banici Zdrajcy Bagienna Wiedzma Zakazane Eksperymenty Dzieci Sawanny KUPIE: Wikingowie
Kupię przygodę "Na końskim grzbiecie" za 50 monet. Oferty proszę przesyłać w grze.
Witam, kupię Okradać bogatych w cenie około 150m. Oferty proszę kierować wiadomością w grze, nick Chasil. Pozdrawiam
Witam, mam po dwie sztuki -Na końskim grzbiecie / 85m -Banici /50m Chętnych zapraszam w grze ( wiadomości w grze, nick Chasil ). Pozdrawiam!
czarni rycerze zakazany eksperyment na konskim grzbiecie mroczni kapłani okrasc bogatych
Witam, przygody są już sprzedane. Pozdrawiam! - Lana_Maundrell
Nieaktualne
Witam, do sprzedania mam: - 2000 bali egzotycznych - 230 rudy tytanu - 50 tytanu - 11 saletry Oferty proszę wysyłać w grze. Nick Chasil. ...
sprtzedam 8x banitow i 5x dzieci sawanny za 500 monet , albo za 400 mieczy ze stali i 400 w. łucznikow
za monety sprzedam zdrajcy x4 okradac bogatych mroczni kaplani pisac na grze, tylko za monety
Także większą ilość. Oferty na wiadomość w grze.
Cena: 450m. Sprzedane.
Sprzedam przygodę Wiktor podstępny, starzy przyjaciele, banici, dzieci sawanny,
Witam, Kupie Czarnych Rycerzy i Wikingów. Mogę też powymieniać Wyspy Piratów za te dwie przygody. Sprzedam po kilka sztuk -> Zdrajców, Banitów,...
sprzedam bądź zamienię przygodę"OKRADAĆ BOGATYCH"
Wszystkie przygody zostały sprzedane
na zamianę mam "Mroczni kapłani" lub "Okradać bogatych" NIEAKTUALNE !!!
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.