Sprzedaję przygody. Proszę o kontakt na PW z notką: jaka przygoda jest w kręgu zainteresowania + ofertę płatności.
oferta jest taka wysyłasz 25 koszy do mnie z danymi gdzie mam je rzucić, ja to robię a w zamian Ty rzucasz mi 3 swoje kosze na moje budynki. pisac...
Sprzedam złotą ławkę 250monet kontakt w grze pozdrawiam Bogumil5
Sprzedam młyny wodne - jeden za monety - drugi za granit kontakt w grze pozdrawiam
Kupie pisanki wiecej info w grze albo na pw
Witam sprzedam młyn wodny za 2999 monet cena do negocjacji pisać wiadomości w grze pozdrawiam
Cena jaka mnie interesuje to jakieś 2 800 monet - ewentualnie wymienię na rezydencje ... (cena do lekkich negocjacji :) ) Jak ktoś chętny i...
Mam do sprzedania kilka przygód mroczni kapłani po 30 monet za sztukę. zainteresowanych proszę o wiadomość bezpośrednio na nick w grze: macmadness ...
Kupie silosy po 2700 monet lub 2600 granitu do tego daje 2 przygody gratis kontakt andykozakow
Niektualne
Sprzedam 2 silosy Oferty pisać tutaj lub w grze Możliwa wymiana za inne budynki :)
W gwoli ścisłości, to właśnie z tej przygody można uzyskać ową budowlę, więc przy odrobienie szczęścia można wyjść na spory plus. Niestety ja nie...
kupię kwietna flagę Niemiec !!!
2000 monet czekam na propozycije
kupie młyn wodny ,silos ,opactwo
Jak w tytule, kupię za monety: Wikingowie 200 monet Rycerze 300 monet Kontakt forum (PM) lub w grze. Pozdrawiam.
oferty prosze kierowac w grze
witam,kupie przygode wyspa piratów
Dzieci sawanny - 10 szt na końskim grzbiecie - 1 szt banici - 4 szt wiktor podstępny - 2 szt zakazane eksperymenty - 2 szt za monety. Pisać...
Kupię: Okradać Bogatych za 180 monet, Wikingów za 1800 monet Wyspa Piratów - 300 monet Czarni Rycerze - 1700 monet Bagienna Wiedźma - 50...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.