Witam chetnie nabędę silosy za 6 rezydencji sztuka. Jeśli jesteś zainteresowany napisz wiadomość w grze.
wymienię dropa z wiktora podstępnego :o pisać proszę wiadomość w grze nick macmadness czekam 6 dni :] na chętnych na wymianę dropa do 06.07.2013
Do sprzedania dropy z Mrocznego Bractwa. Wyspa wyczyszczona do czysta, koniec po twoim ataku. Potrzebny 1 rekrut. Zainteresowany? Kup rybkę na...
sprzedam 2 dropy w czarnych koszt 1dropa 850 monet pisac na PW w grze
Sprzedam dropa z Wikingów koniec po Twoim ataku 600m
Witam Skupuje pisanki po 10 monet za sztukę, oferta ważna tylko dziś. Po godzinie 20.00 już po 5 monet za sztukę. Proszę wysyłać wiadomości na nik...
1 rzut miedzy 9:00-12:00 2 rzut miedzy 19:00-22:00
<.SPRZEDAM.> 20k ruda miedzi.<.-.>. 20k węgiel.<.-.>. 20k mąka x2.<.-.>. 20k marmur x2.<.-.>. 20k mięso.<.-.>. 20k woda x2.<.-.>. 10k drewno...
20k ruda miedzi 20k węgiel 20k mąka x2 20k marmur x2 20k mięso 20k woda x2 10k drewno iglaste 1x krwawa maryna - przygoda
Witam Jak w temacie kupie lodową posiadłość. Proponuję 1000 monet. Zainteresowanych sprzedażą - proszę wysłać na pw (prywatna wiadomość) na nik z...
Witam Do ukończenia zadania z pisankami potrzebuje 650 szt. Ci którzy mnie znają wiedzą, że oddam, jednakże ze swojej strony pod zastaw...
Jak w temacie, jestem zainteresowany drop spotem w przygodzie Atak z Zaskoczenia lub jej zakupem. Zainteresowanych proszę o składanie ofert w tym...
Oferty na wiadomość w GRZE poproszę.
w paczce sprzedam z zaskoczenia i krwawa Maryna po 2.5k monet za przygodę jedna ofke ja wystawiam druga ty z tym ze ty pierwszy pisać wiadomość w...
Siema, szukam osoby chętnej na wymienę moich 3 młynów wodnych z nadchodzącego eventu na 3 silosy. Jeśli ktoś chciałby wymienić choć 1 silos na młyn...
Witam. Oferuję pomoc w przygodach każdego typu do 41 lvl w chwili obecnej:) mogę dołączyć do przygody w celu zebrania dropu i jego oddania...
Oferuję 3500 monet za 500 pisanek Rozważę również inne propozycje :)
Witam kupie 2 młyny po 3kgranitu. Mogę też za 1 młyn oddać: - 6 szt monumentów anioła - 6 szt statuy żołnierza na koniu - 2 szt ruin - 2 szt...
Mam do sprzedania kilka przygód: 1. Koniec świata [2szt] | Cena/szt [10monet/9granit/300chleb] 2. Zakazane eksperymenty [7szt] | Cena/szt...
oferuje młotki deski iglak liść marmur chleb ryby konie pisać oferty na macmadness w grze. 341 prezentów kupie
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.