400 Koni : 35 jajek 400 Marmuru : 20 jajek 400 Mieczy z brazu : 20 jajek 220 Stali : oferta jajek ew inne surowce sprzedam za jajka... Dodam...
Witam. Sprzedam węgiel - 100 szt, kupię napitek 100 szt. pozdro
Sprzedam Węgiel 100szt.; kupię Napitek 100szt. Dlatego potrzebuję znajomego (do wykonania misji) z którym się wymienię na te surowce.
Kupie Klejnoty za monety lub inne surowce Interesują mnie: pozwolenia na budowę,generał,odkrywca, manufaktura recyklingowa. Nick: kafanoox...
jak w temacie, gg 3862343
Czy istnieje jakiś cennik handlowy? Bardzo chciałbym wiedzieć co ile kosztuje np. ile dostane kamienia za marmur lub desek mieczy itd... Jak jest...
Czy za ogłaszaniu chęci kupna lub sprzenarzy na globalu są bany lub jakieś inne kary?? Czy ja na pomoc ogłaszamy tagrze są kary??
Witam Chętnie kupię akt własności domu,młyn wodny ,wesoły geolog,certyfikaty ,tajemnicze pudełka,przygody . Płacę czym tylko chcesz ,kurs do...
Kupię każdą ilość węgla :) sprzedawców odsyłam na moją pocztę :cool: NIEAKTUALNE
sprzedam monety ichleb. pisac na moja poczte
sprzedam kamienie za marmur. 1:1
Witam wszystkich bardzo serdecznie Nie zbywa mi, ale jestem w stanie zapewnić marmur i deski z drewna liściastego po przystępnych cenach...
s
sprzedam troche desek z iglastych za kamienie, chetni prosze pisac na privie
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.