za surowce potrzebne do ich produkcji + ewentualna premia w postaci koszy. Oferta skierowania głównie do graczy początkujących, którzy nie...
przygoda 100 monet 2x zdrajcy 1x dorwać bogatych przygoda za 200 monet 1 x dzieci sawanny 1x banici przygoda za 250 1x czarni ryczerze
dzieci sawanny 1 szt -220 zł wyspa piratów 1szt - 150 zł na końskim grzbiecie 1szt - 200 zł pisać czarci gaj - str3ight rozważam inne propozycje...
Zdrajcy Matczyna miłość Wiktor podstępny Cena za przygodę 100 monet lub coś innego Czekam na propozycje Ofert w grze
Sprzedam przygody 3 x zdrajcy 2 x bagienna widzma 130 monet lub 40 piłek 4 x dzieci sawanny 2 x banici 160 monet lub 50 piłek
Jak w temacie. Oczywiście chodzi o te z kategorii ławka rezerwowych. Kupię wszystkie 6. Płacę 150 monet za sztukę lub 200 mieczy ze stali za sztukę....
sprzedam pilki sprzedam wyspa piratow sprzedam bagienna wiedzma dzieci sawanny kupie doladowanie zlota Kontakt poprzez wiadomości w grze.
Kupię przygody okradać bogatych lub wyspa piratów za monety lub surowce. Oferty prosze wysyłać wiadomością w grze.
Wymienię przygodę " zdrajcy "na przygodę " na końskim grzbiecie " kontakt na szept lub wiadomość :)
ruda złota
3 x Bagienna wiedźma 2x Okradać bogatych 150 monet lub 50 piłek za pojedynczą przygodę Chętnych zapraszam na forum gry *dex_1 Do kilku jak...
Posiadam do sprzedania przygodę Zdrajcy -2 szt. Wymiana tylko złote monety. zainteresowanych proszę o kontakt w grze :)
Witam Jak w temacie mam parę rzeczy do sprzedania.Zapraszam do handlowania. PS. Już nieaktualne, dziękuję.Prośba do moderatora o skasowanie...
Mam do sprzedania bagienna wiedzma x3 zdrajcy x3 mroczni kapłani x3 na końskim grzbiecie x1 okradac bogatych x1 interesują mnie monety lub...
2x mroczni kapłani 1x okradać bogatych sprzedam za 100 monet lub 30 piłek za przygodę
Sprzedam za 400 monet. Czarci Gaj.
Kupię przygodę zdrajcy- proszę o oferty
Kupię Szósty mecz piłkarski - poziom standardowy. Płacę 120 monet
kupię przygodę wikingowie, matczyna miłość, starzy przyjaciele za piłki lub monety czekam na oferty kontakt poprzez wiadomość w grze
Kupię każdą ilość fragmentów map, mogę skupować je regularnie. Płacę 3 monety za sztukę lub surowcami, ale w tym wypadku proszę o konkretne...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.