cena do uzgodnienia
Chetnie kupie przygode Wikingowie za monety lub inne surowce,inna opcja to wymiana za przygode Wiktor Podstepny
Oferty proszę kierować wysyłając mi wiadomość w grze
Witam, mam do sprzedania przygody Okradać Bogatych i Dzieci Sawanny. Cena rozsądna, w złocie, do ustalenia. Ewentualnie z chęcią wymienię Bogatych...
Wymienie przygode Zdrajcy na Wyspe piratow lub Na konskim grzbiecie
Witam wszystkich Przyznaję szczerze że kanał handlowy jest trochę niewydolny jak dla mnie. Nie spotkałem się tutaj z taką ofertą więc zaryzykuję....
Kupię mecze, najchętniej mecz otwarcia 36+ (nie z ławki rezerwowych) :) oferty na priv
jak w tytule,niedrogo, oferty proszę na grę :)
Jak w temacie, dodam jeszcze ze oferuje monety. Osoby posiadające na handel tą przygodę proszę o kontakt w grze Domczyk
Witam! Kupię 4 akty własności domu, każdy po 300 monet - proszę pisać w grze ;) Pozdrawiam
Witam mam do sprzedania lub na wymianę 2 przygody "dzieci sawanny" nick: Nowy-gracz. Czekam na oferty.:) pozdrawiam
Zapraszam z propozycjami na PRIV.
3x Dzieci Sawanny 2x Zakazane Eksperymenty 1x Bagienna Wiedźma Oferty proszę składać w grze pod nickiem Domczyk . Przyjmuję monety i piłki.
Cena 200 monet za Przygodę lub zamiana na Wyspę piratów: - Matczyna miłość x2 - Na końskim grzbiecie - Banici - Zdrajcy - Okradać bogatych...
Proponuje dolaczenie do Wiktora - nastepujace warunki: koszt:60 mapek twoje zadanie: zniszczyc obozy 10 i 11 oraz wyslac 1sza(*wer.250) fale na...
Płacę 40 złotych monet za sztukę. Oferty na priv.
kupie doładowanie do kop zlota i rezydencje za monety albo inne surowce. oferty wysyłajcie do mnie na PW nick: Xinderus
Kupie przygode Na konskim grzbiecie lub wymienie na inna posiadam Mroczni kaplani,Wyspa piratow,Dzieci Sawanny,Matczyna milosc,Zdrajcy oraz Bagienna...
3x Dzieci Sawanny 1x Zakazane Eksperymenty Oferty proszę składać w grze nick Domczyk
Wymienię przygodę "Zdrajcy" na "Bagienna wiedźmę".
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.