Witajcie jestem nowym graczem a nie będę pytał w dziale pomocy o pierdołki.Wiece proszę o rade co budować i jak zyska pieniądze jestem ziolny i...
Witam :) Szukam znajomego do wymiany bufami. Czasami w zadaniu dziennym jest do wykonania zadanie typu: "Rzuć na budynki znajomego X premii". Mój...
Postanowienie serwera "Kolonia" Na serwerze zostało przegłosowane iż w dniu dzisiejszym - tj. Sobota przygodę "Koniec Świata" robimy nowym...
Podziękowania za bezinteresowną pomoc przy wykonywaniu przygód Koniec Świata. Poniżej wymienieni gracze przekazali mi mapy i surowce bym mógł robić...
zwracam się do wszystkich graczy na serwerze kolonia chcących aktywnie uczestniczyć w evencie zarówno tych co nie chcą robić przygody jak i tych co...
Witam Szukam znajomych do regularnej wymiany buffów, a później do przygód. Level 28
Przestrzegam przed gildą 3in1. Jako założyciel SL xjoanna namówiła mnie to zlikwidowania gildia (członkowie odchodzili) gdy zlikwidowałem gildie...
Siemka - zacząłem grać i zaprosiłem znajomych jest nas 4 - 5 z zachodniopomorskiego
Siema bedzie jeszcze mozna robic konta na koloni czy nie??
Witam,mam pytanie odnośnie rejestracji na tym serwerze,a mianowicie: dlaczego nie można się na nim zarejestrować,skoro z tego co widziałem jest...
Warto bylo by zalozyc nowy temat, bo jak widze na g-7 coraz wiecej zglaszaja oszustow wystawiajacych lustrzane oferty, itp Co o tym myslicie?
Witam Jestem ciekawa o co chodzi z tymi lustrzanymi ofertami i jak przez to mozna zostac oszukanym,probowalam znalesc cos na ten temat na forum ale...
Czy ktos z Was zakupil tajemnicze pudelko ozdob w sklepie za klejnoty? Moj problem polega na tym ze zakupilam to pudelko 15 razy i za kazdym razem...
przeglądałam oferty handlowe i znalazłam coś takiego: 60 egzotycznego za 1 liściastego więc napisałam: potem napisałam w wiadomościach: ...
Zapraszam wszystkich na stronę informacyjną Gildii DEUS ENSIS Jest to przedewszystkim strona Gildii DEUS ENSIS jednak znajdziecie tam informacje...
O to Moje Miasto ;) , zaznaczam że mam dopiero 16 lvl :p
czy ktos na serwerze kolonia ma w dniu dzisiejszym kłopot z logowaniem lub wczytaniem gry bo ja jak dotąd zero problemów a dzis za boga nie załaduje
Otóż, chciałam pokonać chucka, ale nie zajrzałam wcześniej do poradnika i spaprałam sobie wojsko i teraz nie wiem jak dokładnie go pokonac, bo co...
Jako że w poradnikach jest miejsce na łupy 5osób. Postanowiłem dla naszego serwera założyć temat ^^ Chwalcie się :) Każdy może się pochwalić...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.