sprzedam 200 sztuk najlepszego węgla. Czekam na zainteresowanych. Cena do negacjacji
witam, kupię przygode okradać bogatych. oferuję 50fragmentow mapy. Piszcie najlepiej w grze bo na forum rzadko zagladam. pozdrawiam
sprzedam 3000 ryby za 2000 desek liściastych
Od zaraz zapraszam możliwy trwały układ handlowy.
Kupie wiele przygód Banici. Cena 40 monet. Kontakt na priva w grze lub w poscie. Nie sprawdzam priva na forum!!!
Sprzedam hurtem: BALE IGLASTE DESKI IGLASTE KAMIEŃ NAPITEK MĄKA ŁUKI ZBOŻE MIĘSO MIECZE Z ŻELAZA
mam do sprzedania przygode- zdrajcy
Poproszę oferty z ceną na wiadomość w grze.
Wikingowie Mroczni kapłani Wyspa piratów Okradać bogatych Na końskim grzbiecie kontakt w grze.
:p
Witam. Kupie przygody max. 3 lvl trudności * Na końskim grzbiecie * Wyspa piratów Więcej info na PW w grze: Słoneczny gród -> okruszek00
Bagienna wiedźma - 25 monet zdrajcy - 10 monet wyspa piratów - 200 monet okradać bogatych - 100 monet mroczni kapłani - 60 monet na końskim...
Za każdy ulepszony zaciąg płacę - 400 monet lub w towarach/przygodach cena do dogadania Za każde kwiatki (35 klejnotów) daje do wyboru: - 6k...
Zdrajcy - 10 fragmentów mapy Dzieci sawanny - 5 fragmentów mapy Bagienna wiedźma - 15 fragmentów mapy Banici - 30 fragmentów mapy Na końskim...
witam, wymienię się przygodami zdrajcy na jakieś inne. pisać na prv w grze
Nie będę się rozpisywał. Mam do sprzedania przygodę Matczyna Miłość. Swoje oferty pisać tutaj. Aukcja zaczyna się od 100 monet - cena...
kupię przygode wikingowie gonzales7
Witam Jak w temacie do sprzedania mam przygodę Okradać Bogatych propozycje kupna proszę wysyłać w wiadomości w grze na nick Markoppk Pozdrawiam
Do przehandlowania mam banitów x2 i dzieci sawanny x1. Propozycje z cenami przesyłać do mnie w prywatnych wiadomościach w grze ( wchodzisz do listu...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.