Tak jak w temacie, zainteresowanych proszę o PW w grze.
______________________________________--------------------------------------__________________________
Witam,mam do sprzedania zajączki z czekolady 3szt.Cena wynosi 500szt. złota (bez negocjacji).Zainteresowanych proszę pisać tutaj lub na priv :)
Cześć, Kupię sporo desek liściastych 250-300k. Płacę monetami 8-12 monet za 1k w zależności od tego ile masz na sprzedaż. Płacę w proporcjach...
Kupie duzo wegla oferty min 10-100k cena za 1000 wegla to 6-7 monet Jak ktos chetny niech pisze w grze :)
Kupię każdą ilość pisanek oferty w grze na prywatnej wiadomości.
Tak jak w temacie, chciałbym pozyskać trochę zdobień aby upiększyć wyspę. Dokładniej chodzi mi o: 4x statua konnego żołnierza 4x monument...
Proszę o oferty :)
cześć, tak jak w temacie - jeżeli macie flagi z Euro 2012 to chętnie je kupię - cena do uzgodnienia ;) jakby co, to piszcie w grze do TRONIU ...
Kupie koła duże ilości od 500 sztuk do max 40k :)
Sprzedam za 12k granitu lub wymienię: 2 Opactwa + 6 ulepszonych zaciągów za 3 chatki łowcy jeleni 1 Opactwo + 15 ulepszonych zaciągów za 2 chatki...
Witam, sprzedam - najlepiej w całym pakiecie (ale nie koniecznie) zestaw przygód: 10 banici - 30 = 300 59 ekspe - 20 = 1180 20 bractwo - 300 =...
Witam, oddam ciastka za budynki specjalne: opactwo = 20x ciastka silos = 6x ciastka młyn wodny = 6x ciastka pozdrawiam
Witam. mam na sprzedaż trochę surowców, nie mam stałych cen więc pisać propozycje a się dogadamy :) przygoda Na końskim grzbiecie przygoda Banici...
Sprzedam/wymienie prezenty za budynki: - silos - rezydencja - młyn wodny - itp Info na pw w grze!!!
chenie kupie dropa z zakazanych eksperymentow, przetrzeby mi wykonania zadan jesli ktos by robil prosze o kontakt w grze, mysle ze dogadamy sie co...
Witam, mam do odstąpienia dwie przygody Koniec Świata. Ja ich nie przejdę, ponieważ nie gram aż tak zawzięcie. Chętnie komuś oddam te przygody,...
Kupie dużo rybek za wszystkie surowce oprócz mistrzowskich :) oferty min 20k ryb, pisać w grze
Sprzedam Buffy na koszary. Typu:Pan Myers Przyspieszają produkcje w koszarach x4 Cena: 350 monet szt. Kontakt w grze lub forum.
Kupie Biały Zamek za 13k granitu lub 13k monet
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.