Mam do sprzedania 5k (5000) pisanek Sprzedam je za klejnoty lub monety. Co do monet wyznacznikiem dla mnie jest nadprodukcja z łapki przy...
jak w temacie, pisac na forum albo w grze jaka cena , tylko rozsadne ceny a nie z kosmosu :)
Mam na wymianę następujące przygody : Bagienna wiedźma, Zdrajcy, Okradać bogatych, Starzy przyjaciele, Wyspa piratów, Mroczni kapłani. Interesuje...
2x Mroczni kapłani 2x Bagienna wiedźma Interesuje mnie przygoda Na końskim grzbiecie
jak w temacie, kazda ilosc, za monety lub miecze ze stali
3 premie cena do uzgodnienia
Jak w tytule,mam do sprzedania przygody: Okradać bogatych Mroczni kapłani Oferty wysyłajcie na PW w grze. Nick: M4inEvent Przepraszam,mój...
Jak w tytule mam do sprzedania: a) 2x Bagienna Wiedźma - 200 monet/szt. b) Wyspa Piratów - 120 monet/szt. ---- BRAK
Jak w temacie sprzedam akt własności domu za 400 monet, zainteresowanych proszę o wiadomość w grze na chwila obecna dostępne 6 aktów Edit: 3...
Mam na sprzedaz 100 kanapek w postaciu buffu za kanapke 30 monet Prosze pisac w grze :)
Siemanko mam przygode Zdrajcy wymienie na inna przygode Pisac w grze szept
Jak w temacie. Cena 200 monet. Pozdrawiam.
400 monet za akt 33 akty
Witam, jak w temacie = przygode okradac bogatych sprzedam lub zamienie na inna, cena do uzgodnienia, pisac pw nick- kone
Chętnie zakupię 10x akt własności domu płacąc monetami. Cena do uzgodnienia poprzez wiadomość prywatną.
1 akt 150 jajek 2 akty 140 jajek 3 akty 130 jajek 4 akty 120 jajek 5 aktow 110 jajek 6 aktow 110 jajek 7 aktow 100 jajek 8 aktow 100 jajek 9...
jak w temacie, proszę pisać tutaj albo wiadomości w grze
Zdrajców (2) Wyspa Piratów (2) Mrocznych Kapłanów (3) Dzieci Sawanny (2) Matczyna Miłość (1) Bagienna Wiedźma (2) Starzy Przyjaciele (1) ...
Zdrajcy Bagienna wiedzma Mroczni kapłani na przygode Wyspa piratow
1200 monet za jednego geologa
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.