Mam na sprzedaż 5 kodów Kod promocyjny dodaje do twojego konta - 500 Klejnotów - Silos - 250 Monet - Doświadczony generał - Młyn wodny
Witam, Jestem w stanie dostarczać węgiel w ilości 400:30-40 monet złota, dla stałego klienta promocje. To Ty wystawiasz handel, to Ty...
j/w
Jak w temacie , Nick Ahila , cena 100 monet (masz inną ofertę pisz). Hej.
sprzedane, do zamkniecia
Jeśli chcesz sam zrobić przygodę i dostać exp dodatkowo napisz wcześniej :) jak interesuje cie tylko drop to też proszę napisać wtedy zrobię szybko...
Wymienię uzupełnienie złoża rudy żelaza (+1000) i zboża (+600) za uzupełnienie złoża rudy złota.
Kupię Akt własności domu płacąc 25 pisanek. Zainteresowani pisać na PW w grze.
oferty na pw
Interesuje mnie przygoda "Okradać bogatych" i "Wiktor Podstępny", zaoferować za "Okradać bogatych" mogę: • 3x na końskim grzbiecie • mroczni...
Witam, jak w temacie sprzedam akty własnosci domu za pisanki. Oferty prosze kierowac na moją poczte w grze, pozdrawiam. PS.Ilosć aktów...
Jak w temacie ilość pisanek zależna od ilości aktów i do uzgodnienia, proszę pisać wiadomości w grze bądź tutaj
Jak w temacie sprzedam 2 krolicze lapki za 95 pisanek sztuka, zainteresowanych pw w grze lub tutaj
mroczni kapłani 150 złota okradać bogatych 170 złota
Zdrajcy Bagienna Wiedźma Dzieci Sawanny Wyspa Piratów Interesują mnie wyłącznie monety. Oferty proszę wysyłać jako wiadomość w grze.
Witam, tak jak w temacie. Mam też na wymianę przygody: 3x Zdrajcy 2x Bagienna wiedźma wymiana 1:1 za Konski Grzbiet Oferty proszę...
Proszę pisać w grze odnośnie przygody na pewnie się dogadamy jakoś :)
Sprzedam węgiel, 400 węgla za 50 monet.
Witam, proponuję Ci zakup 1000pisanek w nienagannej cenie. Płatność interesuje mnie w monetach/ klejnotach. Pisz na szepcie/ prywatnej wiadomości....
Jak w temacie. Cena którą proponuję to 250 monet. Jeżeli będzie więcej chętnych, to zaproszę ta osobę która w tym temacie zaproponuje większą...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.