Wykonuje przygody 2 osobowe zamiast ciebie. Nie masz wojska?? Potrzebujesz dropa?? spokojnie ja wykonam ja za ciebie. Zadnych kosztow. Ze stratami...
Kupię kusze. Najlepiej nie za monety, mogą być stalowe miecze, egzotyczne drewno, granit i wszystko inne.
10 koszy na dobę za 60 monet najlepiej jakiś stały dostawca by codziennie klikał koszyki :) 5 z rana 5 wieczorem
Pakiet 10x dzieci sawanny za 700 monet
Witam mam do sprzedania rudy miedzi 4k za monety
Mam cztery sztuki i chcę się pozbyć. Cena 100 monet za jedną przygodę.
kod na 500 klejnotów = 2k, kod główny (500,klejnotow, silos, generał szlom, młyn wodny, 250 monet) = 4k oczywiście podane ceny są w monetach w...
akt własności domu, geologa, silos i inne rzeczy dostępne za klejnoty zainteresowanych proszę o wiadomość w grze orientacyjny koszt w monetach =...
3k lukow do opylenia. Hurt detal bez roznicy. za 100 lukow chce 90 mieczy miedzianych. oferty na priva
kupie te przygody za mapki oraz monety. piratow za 120 monet albo 50 mapek a okradac za 75 mapek albo ok 150 monet. oferty pisac na priva....
Czym wiecej tym lepiej :P Za surowce i przygody :) jak co pisac w grze ;]
Sprzedam Sfalszowany Certyfikat Członkostwa cena jak w sklepie, proszę pisać w grze Szagrat1983
Kupię złote papugi :) Pisać w grze.
Witam, wymienię wodę 150 na marmur i deski liściaste. pozdrowienia :)
Proszę o składanie ofert poprzez wysłanie wiadomości pw.
Chleb - 800 = 540 Marmuru ((0.6727)) Napitek - 1600 = 1050 Marmuru ((0.6727)) Łuki - 1000 = 820 Marmuru ((0.8182)) Ryby - 3000 = 400 Marmuru...
Na sprzedaż 2 miejsca w przygodzie wiktor podstępny tylko dziś i tylko teraz kup 1 miejsce za 1200 monet szansa na 1000 kusz Start przygody...
Sprzedam Drop z przygody Wiktor podstepny !!! (szansa nawet na 900 granitu i 1000 kusz) za 6 aktow wlasnosci domu!! Oferty Kierowac w grze do...
Witam, Proponuje zakup najlepszej przygody jaka obecnie istnieje - 27 000pkt doświadczenia, straty lekko ponad 400r + max 24ż Interesują mnie...
Na sprzedaż 2 miejsca w przygodzie wiktor podstępny 1 slot koszt 1500 monet szansa na 1000 kusz :) Start przygody 14.05.2012 o 18 koniec o 21
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.