Kupiłbym tą przygodę za 350 - 400 monet .
Oferty proszę kierować poprzez pw w grze pozdr
Chętnie kupię monety. Mogę Wam zaoferować marmur , deski liściaste , napitek . :D
sprzedam przygode baginna wiedzma
Witam, Mam 2 miejsce w przygodzie Wiktor Podstępny. Licytacja zaczynam od 1200 złotych monet (wygrywają 2 największe oferty), osoby które mogą...
Sprzedam Okradać bogatych Zainteresowanych sprzedażą proszę o kontakt w grze.
Na końskim grzbiecie Kupię przygodę "Na końskim grzbiecie". Zainteresowanych sprzedażą proszę o kontakt w grze.
każde 100szt. > 95szt. _______________________ Interesuje mnie tylko ten rodzaj surowców. Pisać PW na Forum lub w Grze.
Mam na sprzedaż 10 kodów głównych po 4000 monet za kod oferta do wyczerpania zapasów :p W kodzie jest - Doświadczony generał koszt w sklepie 1250...
Cena do uzgodnienia.
Kupię kusze w cenie 1,5 monet za sztukę (możliwość dogadania się za deski egzo/bale). Najlepiej zostawić wiadomość w grze.
Mroczni kapłani 4szt Zdrajcy 2szt Kontakt na pw w grze.
Jak w temacie sprzedam kusze 100 kusz -> 400 monet Oferty proszę wysyłać w grze
Kupię przygodę "Na końskim grzbiecie". Zainteresowanych sprzedażą proszę o kontakt w grze.
100szt. -> 400szt. 80szt. -> 400szt. 100szt. -> 90szt. 10szt. -> 400szt. 9szt. -> 400szt. 5szt. -> 50szt.
100szt. > 400szt. 100szt. > 400szt. 100szt. > 90szt. _____________________ Stan - 0szt Poszły jak bułeczki :)
Mam na sprzedaż przygody: 1)Bagienna wiedźma (x3) 25 fragmentów map 2)Mroczni Kapłani (x1) 40 fragmentów map 3)Dzieci sawanny (x1) 40 fragmentów...
Sprzedam kilka sztuk wyspy piratów / 120monet sztuka mozna negocjowac. Pisać PW nick w grze kone
400 mieczy z brazu za 45 granitu 400 sztab miedzi za 45 granitu 400 chleba za 45 granitu 400 wegla za 45 granitu 400 rudy zelaza za 60 granitu
wymienię Okradać Bogatych na Na Końskim Grzbiecie oferty proszę wysyłać na PM (odpiszę dopiero w poniedziałek wieczorem :) )
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.