Witam, Mam na sprzedaż następujące przygody: - Synowie Małego Krawca (~20 sztuk) - Zdradzony Mały krawiec (~10 sztuk) - Dzielny Mały Krawiec...
Witam, Mam na sprzedaż następujące surowce: - Deski z egzotycznego drewna 15k = 6k monet (500k) - ruda tytanu 1k = 2k monet (400k) - tytan 1k...
Witam Kupie wieże portową i rezydencje w dżungli. Zapłace bardzo drogo (^_^) Dziękuje
Mam do rozdania premie ok 50 szt.,, Kanapka z serem ,, Zainteresowanych proszę o kontakt w grze server -Słoneczny gród- Scrool.
Witam, Końcówka zapasów: -18 pirackich posiadłości -5 Specjalnych kopalń złota -2 wieże wiedźmy
Witam, Na daną chwile mam ostatnie 12 sztuk rezydencji na sprzedaż. Jeżeli ktoś kupi wszystko na raz rabat. Kontakt na forum lub w grze.
Jeden z członków naszej gildii (c-hemik) ma dzisiaj urodziny, chciałbym mu złożyć życzenia: Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru...
Witam, Mam na sprzedaż następujące budynki: Młyn wodny 45k-55k monet Silos 25k-33k monet Rezydencja 4k-7k Posiadłość piratów 5k-8k ...
50k rudy złota+10k monet+10k bali egzo - piszcie na priv na gierce :)
Sprzedam ciężką do zdobycia unikalny przedmiot dekoracyjny Anielską Brame SPRZEDANA (^_^)
Poszukuje stalego odbiorcy ryb, tylko hurt
120x Akt Własności: Rezydencja 90x Akt Własności: Posiadłość Piratów 9x Akt Własności: Biały Zamek 43x Akt Własności: Lodowa Posiadłość 9x Akt...
już kupiłem :) dziekuje sprzedawcy
Sprzedam ulepszony silos za pisanki . CW 700 pisanek ;)
licytacja w piatek i w sobote wieczorem - realizacja w niedziele - organizatorzy Prometerion i Zielonyskun - licytacja zaczyna sie od 40k monet...
Kupię drop jak w temacie, za monety. Cena do uzgodnienia, czekam na propozycje. Pozdrawiam.
Jak w temacie, mogę zapłacić monetami, granitem, fasolami, prezentami. Zainteresowanych sprzedażą proszę o PW/szept.
Daję 1800 monet za 100 prezentów
Sprzedam następujące surowce za pisanki, w następujących proporcjach: 10.000 rudy miedzi za 10 pisanek 10.000 mieczy z brązu za 11 pisanek 10.000...
Opis przedmiotu: Zajączek z czekolady Chcesz przyspieszyć produkcję balonów? Tylko teraz, tylko u mnie premia która dwukrotnie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.