Jakoś po świętach nic się nie dzieje na naszym serwerze, więc pomyślałem, że zrobię jakiś konkurs. Albo nie, na konkurs trzeba mieć pozwolenie,...
Szanowni gracze tak jak informowałem na g-1 prosze o nie dyskutowanie narazie na ten temat na g-1 czy na pomocy by nie wprowadzac paniki wsrod graczy...
Proponuje, abyśmy urządzili zawody i ranking serwera s3 podczas tego eventu. Potrzebujemy aktywną neutralna osobę, która by założyła temat i go...
Otóź mam problem z jednym zadaniem - "Zmiana równowagi ekologicznej". Problemem jest to, że po prostu nie chce mi zaliczyć "Wybierz drewno iglaste z...
Witam, jestem nowa w tej grze,jestem na 14 poziomie,w zadaniach mam np. odwiedzić znajomego lub przekazać mu premię.Jak mam to zrobić.dzięki za pomoc.
Niech wpisują się osoby które mają problemy z zalogowaniem..
Jak pokonac Krawa Maryne?
Witajcie! Otóż wielkimi zajęczymi susami zbliża się okres wielkanocny do naszego życia i settlersowego świata! Jako, że zasiewać trzeba już...
Cześć ludziska. Kończy się event wielkanocny, podczas którego wszyscy ( no, może prawie wszyscy ) mieli w głowach tylko jedno: uzbierać ilość...
Czesc trolle ;] ida swieta wiec sie za robote w domu wezcie a nie granie w tso :D pozdrawiam kumatych.
Witam serdecznie, to już raczej ostatni mój post w tej grze, niestety albo dla niektórych na szczęście:) Nasz pomysł na fajną zabawę został...
Witam, mam pytanie czy ktoś posiada, nieużywane bądź używane konto na serwerze. Konto nie jest przeznaczone dla mnie tylko dla mojego brata, który...
jakie musze miec silyy zeby zdobyc wyspe piratow
Jak wiecie już na niektóre przygody trzeba wydać mapki, a tu z kolei gryzie nas sumienie czy warto. Nagrody są tego warte więc zróbmy tą przygodę...
Na naszym serwerze są gracze chcący pomagać innym w rozwoju wyspy. Ostatnio, jeden znany lichwiarz :) rozdawał za darmo różne surowce. Jest to...
Witam Od wczoraj wraz z Mr_SOLAR oraz kocakola84 ruszyliśmy na Słonecznym, z udzielaniem pożyczek terminowych pod zastaw. Wygląda to mniej więcej...
mam 32 poziom i nie moge zdobyc nastepnego, nie moge tez pokonac trzech przywodcow bandytow, jak to zrobic?
ZAPRASZAMY na G10 wpisujemy /j global-10 Dom Aukcyjny już otwarty możesz sprzedać i kupić każda licytacja rozpoczyna się od 5m, ZAPRASZAM 3.Prosi...
Szukam znajomych lvl 38
Proszę o wypowiedzenie się, czy zgadzacie się na to że by wpłacać symboliczną 1 monetę za każdą aukcje którą wystawia? Wszyscy co biorą udział w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.