http://forum.thesettlersonline.pl/threads/33897-Kalkulator-opłacalności-premii
Z racji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia serwerowy Serek postanowił złożyć życzenia: - radości i uśmiechu na co dzień na ustach - miłości...
jakimi silami uderzyc?
No, to zbieram te dynie, tak jak wszyscy, choć nie bardzo wiem po co? Osobiście za dyniami nie przepadam, więc zaśmiecają mi magazyny, a jak zaczną...
Hej, jestem nowa i jeszcze zielona :) szukam znajomych którzy co nieco by pomogli ogarnąć grę
Wyspa Piratów Dobrze że to była mała mapa ale i tak dobrze się ukrył , ogólnie może komuś się przyda i bez problemu teraz odnajdzie kociołek.
Zajmuję się pomaganiem w szukaniu ukrytych kolekcji, w zamian proszę o buffy na budynek/budynki :o
Witam, nadal nie mam czatu.. Co zrobić ? ; /
Aloha! Hola! Hello! Ahoj! Salut! Servus! Privet! Szia! Settlersowicze! Czy wy też już planujecie Wasze wakacyjne urlopy?...
To dla ciekawskich co by chcieli wiedzieć jak wygląda nagroda premium.
Jak większość z Was zauważyła nie ma mniena czacie. Wynika to z tego że podjąłem pracę i zostałem menedżerem. Dlatego TSO ma niższy priorytet. Jakby...
Ciekaw jestem, jak wyliczono limity dla połączonych serwerów? Jeśli, po prostu, dodano limity wszystkich serwerów z danej drużyny, to połączenie nas...
Event się skończył, nagrody otrzymane albo i nie. Czas podsumowań nadszedł. Powiem prosto z mostu - wynik to nędza, porażka. Fajnie zaczęliśmy a...
Witam całe s3. Chciałbym zaprosić do dyskusji szefów gildii ze Słonecznego i prosić o wymianę sugestii na czym można się skupić w weekend w...
A teraz podajemy jakie mamy wydobycie wody na 12h. :) miłego licytowania:P
Każdy się zastanawia co się dzieje z balonami zakupionymi za rybę ? (Niektórzy przeznaczają je faktycznie na balony ale są również nieliczni którzy...
WIĘC TAK - kto ma magazyny na 70k i więcej ma zaczać handlować z innym typem który ma 70k magazunów i więcej - za kazda transakcję kupujacy dostaje...
Proponuję zabawę w mini konkursie - licytacji. Będzie to polegało na tym że każdy napisze na ile godzin ma zapchany magazyn prowiantu. Im więcej, tym...
Dopisywać się do listy - i do osób w tym wątku można się zgłaszać, zeby półmiskami buffować!!!
Zapraszam do wstawiania swoich perełek. Na początek coś ode mnie ^^ :D
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.