Witam serdecznie! Na wstępie, chciałbym zaznaczyć, że jestem kiepskim pisarzem i raczej nie ubiorę tej prezentacji w piękne słowa, ale to nawet...
Rekrutacja - Gildia Magical Dream (MGD) :D Hejka Jesteś zainteresowany(a) przystąpieniem do gildii? - Czytaj dalej ;) ...
"Spectro in Tenebris" Charakteryzujemy się trwałą strukturą i względnie jednolitym systemem norm i wartości.Głównym atutem gildii jest...
otwarta rekrutacja do gildii Koloniści,, oferujemy miłe przyjemne spędzanie wolnego czasu ,wszelką pomoc teoretyczną ,praktyczną i surowce...
Witam! Rozpoczęliśmy rekrutację dla wszystkich, którzy planują pozostać na dłużej w tej wspaniałej grze.Jesteśmy prężnie rozwijającą się gildią,...
Kim jesteśmy? Jesteśmy zgraną ekipą ludzi, którzy lubią spędzać czas ze sobą przy grze The Settlers Online. Jak silną gildią jesteśmy? Jest nas...
Zapraszam wszystkich do gildii -zakon jedi-
Zapraszam wszystkich ktorzy by chcieli przylaczyc do Ekipy Tani Koszt, nie chodzi tu o aktywnosc niewiadomo jaka a o wzajemna pomoc, a jak urosniemy...
Przyjmujemy każdego kto lubi się dobrze bawić i nie tylko tych
Witaj szukasz gildii która nie ma zasad typu ( aktywność na czacie lub na forum i min poziom ) znalazłeś nas gildię A S Tag [1AS1] Zapraszamy...
Nai tiruvantel ar varynvantel i Valar tielyanna nu Vila. Merin sa haryalye alasse. Lorien to najstarsza nazwa, pod jaką znano Złoty Las,...
Witaj :o) Jeśli tu trafiłeś/aś to znaczy, że szukasz Gildii. Trafiłeś/aś w 10!!! Gildia Magical Dream prowadzi nabór nowych graczy. Nie pobieramy...
Siema , szukam ludzi do świeżo założonej gildii którzy pomogą mi to rozkręcić mam duże plany. Wszystkich chętnych zapraszam. Piszcie mój nick to...
Witajże Gościu w grodzie gildii Rycerskiego Bractwa! Rycerz Koronny nasz śle po Ciebie, abyś z nim wychylił miodu puchar za pomyślność drużyny....
Zapraszam do nowej gildii goldek wszystkich aktywnych graczy. z poczuciem humoru i kulturą osobistą w płatowe (można na raty )100 monet poziomy do...
Witam, chciałbym zaprosić wszystkich pełnoletnich graczy do naszej świeżo zbudowanej Gildii "Brokersy" , jesteśmy w trakcie tworzenia zgranej paczki...
Witam wszystkich :) Gildia Piękne i Bestie poszukuje nowych, aktywnych graczy. Jeżeli lubisz spędzić towarzysko czas nie tylko na robieniu...
.........
Witamy na stronie naszej gildii! Dusze Niespokojne powstały z połączenia gildii The Best Warriors (TBW) oraz Miłośników Badziewia (MiBa). Naszym...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.