jak w temacie sprzedam taki certyfikat za 200 pisanek rozważę także inne propozycje - proszę pisać w grze, aby tutaj nie spamować
Witam, Szukam chętnych do regularnej wymiany buffow - koszyki, kanapki. Najchętniej przyjmę koszyk 2x dziennie (buff 24h na dobę) na 10 obiektów -...
Kupie rude. 100 rudy za 15 monet 200-30, 300-45, 400-60 i tak dalej. Można nawet wysyłać Oferty bez uprzedniego poinformowania mnie. Akceptuje jak...
Jak w Tytule. 1 Klejnot = 2 monety. Klejnoty w postaci prezentów. (nie kody) Kontakt w grze Bo wszystko chyba jasne. Nie jestes zainteresowany....
Witam z checia kupie lub zamianie sie na przygody: - Na konskim grzbiecie - Okradac bogatych - Dzieci sawanny Prosze o info tutaj lub w grze
Sprzedam przygody Bagienna wiedźma x 2 Mroczni kapłani x 3
Temat nieaktualny :)
dziś mam dużo surowców i je sprzedaje za monety wysyłajcie oferty ja przyjme tylko przykład. kanapki 5 za 3 monety tylko za mon ety wszystko. i jedno...
jak w temacie propozycje w grze....
Witam Sprzedam pisanki - 16 sztuk. Cena - 25 mieczy stalowych/1 szt. pisanki. Moj nick w grze - Grzeyu zapraszam chętnych
Propozycje w grze - płacę dowolną walutą :D
tak jak w tytule kupie rezydencje czekam na propozycje w temacie lub wiadomość w grze pozdr.
witam potrzebuje kupic 20 szt dlugich łukow - zainteresowanych prosze o kontakt pozdrawiam
Jak w temacie kupię każdą ilość pisanek, płacę wszystkim również przygodami. Wiadomości najlepiej w grze mój nick: piwozlop. Wiadomość w grze lub na...
Ja w temacie. Sprzedam przygode zdrajcy za 180 monet Pozdrawiam
Jak w temacie sprzedam rude złota. Czekam na konkretne propozycje.Najlepiej za monety. pisać szeptem lub na pw
sprzedam mlotki lisciaste marmur Kruszon86
Przygody: Banici x 2 Bagienna Wiedzma x 1 Okradać Bogatych x 2 Wyspa piratów x 1 Na Końskim Grzbiecie x 2 All za cene 170 pisanek :) ...
kupię mon:pety i marmur
Witam kupie przygody "Na końskim grzbiecie" płace w złotych monetach cena do uzgodnienia prosze pisac w grze pod tym samym nickiem lub tutaj na...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.