Kontakt w grze
oferty poproszę w grze
Jak w temacie, kupię przygody za monety, oferty proszę kierować na SZEPT w grze.
UWAGA!!! Skupuję pisanki! Zostały ci niepotrzebne pisanki po Wielkanocy, a jeszcze ich nie przerobiłeś na monety? Masz szczęście! U mnie dostaniesz...
Pisać w grze wiadomości z ofertami
pisac w grze
witam jak w temacie - potrzebuje CAŁE 7 pisanek !!! zainteresowani proszeni o kontakt pozdrawiam
:)
Ile wołać koni za 50 drewna egzotycznego ?
Sprzedam przygody za monety albo zamienię na Wyspę piratów -Mroczni kapłani -Okradać bogatych -Bagienna wiedźma
Jak w temacie za złote monety, kto da więcej?
Cena wywoławcza to: 400 monet i przygoda Okradać bogatych to minimum. Kto da więcej, albo lepszą ofertę - pisać na forum. Pod wieczór rzucę...
Kupię złotą papugę +500 rudy złota za 200 monet
Potrzebuję: 800 koni 800 mieczy z żelaza 800 długich łuków 1500 napitku
Jeśli to narusza jakiekolwiek prawa gry to proszę o zamknięcie tematu! Na czym to polega? Opłacasz koszt kopalni w surowcach oraz ustalamy...
W celu wypełnienia przygody sprzedam węgiel za 100 browarów. Może być nawet niekorzystna z mojej strony przebitka.
Witam do zaoferowania mam buffy z koszyka cioci irmy za co? czekam na propozycje
Dzieci sawanny Zdrajcy Bagienna wiedzma Na sprzedaz oraz inne pytac sprzedam za monety tylko i wylacznie ewe wymiana na inna
Witam Tak jak w temacie sprzedam Hurtowo Napitki i Marmur. Przyjmuję: - Monety - Zboże - Drewno z Drzewa Iglastego - Drewno z Drzewa...
Tak moja oferta to złota papuga czyli +500 golda do kopalni koszt 200 monet
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.