Witam Czy Wy też nie możecie się zalogować do gry ? od 15:10 nie mogę zagrać. Po kliknięciu graj, ukazuje mi się komunikat: ,,Połaczenie z serwerem...
Witam, W tym temacie chwalimy się ilością punktów osiągnięć. Proszę wrzucać screeny. Może uda się zrobić ranking :)
Jak w temacie jest mozliwosc zmiany maila przypisanego do konta ??
wchodzę dziś na gre a tu nie mam nic puste okienko rozmów nie mam globala pomocy handlu czatu gildii szeptu ani nawet wiadomości kompletnie puste...
W związku z pandemią koksu na Nowym Świecie ogłaszamy konkurs :) Każdy, chcący wziąć udział w konkursie, może sobie wziąć zaadoptować jednego koksa...
no wiec tak żeby nie było trzeba będzie odp na parę pytań i wysłać na PW w grze dotyczące mojej skromnej mniej lub bardziej osoby jednoosobowa...
Witam was. Zachęcam do wklejania raportów z podboju oraz obrony. Dodatkowo mile widziane dropy oraz komentarze z podsumowaniem straconych surowców...
Czy byłby ktos zainteresowany dołączeniem do zabawy w typowanie wyników meczów Ligi Mistrzów a taki sam sposób jak to miało miejsce podczas eventu...
szukam znajomego mjan280
szukam gildi
Konkurs Wielkanocny Nowy Świat Konkurs Wielkanocny został zakonczony Witam . W związku nadchodzącymi św.Wielkiej Nocy chcieliśmy wam...
Zdrowia,szczescia i pomyslnosci na nowej drodze zycia dla Mamakalmara i Crywar.Zyjcie razem dlugo i szczesliwie Najlepszego zycza mariuszka928...
Czy jest na serwerze Nowy Świat gracz z Lubuskiego? Zielona Góra? Nowa Sól etc?
-Włodeeeek Obmierzły wrzask gospodyni niósł się po okolicy. Zapytany jednak ani myślał odpowiadać. Siedział spokojnie w opactwie, racząc się...
czy ktos ma podobny problem?
Czemu sa takie problemy z logowaniem sie?Mam pytanie jak idzie chlopcom praca na Heroosami online?Podobno tam pracuja sami najlepsi?Prosze o jakies...
Witam, czy tez macie takie problemy z ekipa Settlersow? Ponad miesiac temu pisalem im maila, z prosba naprawy ''zbugowanego obozu'', bo wyswietla mi...
...
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/33897-Kalkulator-opłacalności-premii
Jak w tytule rozmowa o sposobie postrzegania Pań przez Panów i odwrotnie. Co Panowie myślicie na temat Pań? A co Panie myślą na temat Panów?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.