uwaga bosh jakiś tam numer szukam cie
o co chodzi z tymi kupunami w moj profil i gdzie morzna je zdobyc
Ostrzegam wszystkich przed użytkownikiem o nicku Geralt-biały Gracz ten próbował mnie oszukać w następujący sposób: - sprzedawałem na kanale...
czy było by możliwe i czy była by to dużym trudność przenieść się na inny server np. słoneczny gród pytam dlatego ze zależy mi na tym ponieważ moi...
Wyslalem atak na obozowisko skladające sie z łotrzyków i miotaczy kamieni (poziom łatwy) a dostałem raport ze zaatakowałem obóz z łotrami i...
Witam, chciałbym zgłosić nadużywanie władzy przez MOD_Mpath. Wiem, że zgłasza się to poprzez formularz, jednakże piszę publicznie, by zwrócić uwagę...
Cześć. Jak tam wrażenia z wersji Beta? :) jak wam idzie w grze?
Gdzie można zgłosić nadużycie przez moderatora jego praw? I czy to coś w ogóle da?
Proszę o usunięcie posta, pomyliłem światy :)
Dlaczego wczoraj moglem handlowac buffami na global-1 a dzis sie mnie za to banuje ? Przydałaby się jakaś spójność w działaniu modów... bo puki co to...
czy mozna zamienic nowy swiat na nowa ziemie i odwrotnie???
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.