Jak w temacie, czekam na oferty ^^ Serwer nowa ziemia, Cyrex
tanio sprzedam 80 balonow zalegaja mi w magazynie, BB tego nie chce odkupic a moze komus sie przydaca. oferty w grze lub na forum.
Ewentualnie sprzedam. Chętnych/Oferty poproszę na PW. Czekam przynajmniej do 29/2/2016. :)
Kupię 12 ulepszonych młynów wodnych za 56 młynów wodnych.
Kupię loot w DMK;)
2 Loty w BYKU wymienię, koniec już :cool: PW w grze bo szept sie popsuł jakiś rok temu
Witam zamienię kanapki z serem,proch piaskuna,glorietty,figurki szalonego królika,choinki bożonarodzeniowe na błękitne kwiatki.Jeśli ktoś chciałby...
tak, ta-ak, to już chyba wpadło w nałóg. Przyjmę/Skupię Proch Piaskuna. PW proszę.
jestem początkujacy a musze sprzedać drewno żeby moc wykonac dalsze misje. PISAĆ NICKI
Witam jak w temacie dam 2 silosy za 1 ul magazyn,potrzebuje 4 magazyny.
Witam zamienie 10 silosów na 6 młynów wodnych.
Heja. jak w temacie - wymiana loota w Dzieciach Sawanny. Cel (mój): zaliczenie zadania pobocznego "Za dużo zaproszeń". PS: Przygody jeszcze...
Proszę o rozsądne oferty w pisaknach :)
Witam, mam do zaoferowania looty z DMK. Koszt: od 4,5k monet Koniec: 1/2 marca Ilość: 2szt Jest to cena wywoławcza, oba miejsca w przygodzie...
Jak w tytule. Sprzedawać, wymieniać.....
Sprzedam Chatkę łowcy jeleni za prezenty Licytacja zaczyna się od 55 prezentów
Ostatnia sztuka! Cena wywoławcza 800monet
Absolutna nowość na Settlersach !!! Nawet 4 dni ten zamek będzie pracował dla Ciebie !!! Wynajmę Bajkowy zamek. Ze względu na opłacalność bufów,...
Sprzedam/wymienie duże ilości:wody,węgla,bali igl,deski liśc,doład zboża,a także lubczyki,czekoladowe króliki,bujne pola,studnie artezyjskie info na...
Kupie wrzucenie mi koszy na wyspe w dniu dzisiejszym :) Kobieta wyciaga mnie z domu.. z konserwa cos nie tak ... Zachwile mi gospodarka stanie i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.