jak w temacie, kontakt w grze ;) cena 50 monet
Sprzedam wodę za: - żelazo - marmur - deski liściastego etc.
Sprzedam 100 jednostek wody
kupie, jak w tytule, oferty na skrzynke pozdr.
Zamienię przygodę PROCH na CZARNYCH RYCERZY
Witam, Kupie Wyspę piratów w każdej ilości, co do ceny myślę że dogadamy się jakoś w grze ;) Oferty proszę kierować w grze na nick ShaggyGra
Place: Okradac bogatych 150 monet lub 110 granitu Wyspe piratow 135 monet lub 100 granitu Mrocznych kaplanow 65 monet lub 40 granitu Prosze o...
Jak w tytule. Za piratów płacę 220 monet Inne przygody- kupno/sprzedaż cena do uzgodnienia oferty proszę przesyłać poprzez wiadomości w grze:...
Mam na sprzedaż lub wymianę: Zdrajcy 4 przygody Dzieci sawanny 1 przygoda Czekam na sensowne oferty w grze. Pozdrawiam Mazand
Witam.Mam do sprzedania 4 silosy Oferta nieaktualna.Silosy można jedynie sprzedać jako prezent ze sklepu.Sorrki za zamieszanie
sprzedam okradać bogatych za 200 monet mroczni kapłani za 100 monet bagienna wiedźma za 100 monet Cena podlega negocjacji :) PS: OFERTA...
Oferty proszę słać w grze.
kupie kazda ilosc przygod z tytulu Okradac bogatych place-150 monet Wyspa piartow-135 monet Mroczni kaplani- 70 monet Ofki na szept...
Dzień dobry. Post aktualny do odwołania. Jak w temacie kupię: Wyspa piratów- 220 monet (każdą ilość) Okradać bogatych -100 monet inne...
Jak w temacie bądź wymienię za inne: banici okradać bogatych zdrajcy na końskim grzbiecie mroczni kapłani bagienna wiedźma dzieci sawanny...
okradać bogatych x7 zakkazane eksperymenty x1 dzieci sawanny x9 zdrajcy x8 bagienna wiedźma x13 na...
99999999
...w każdej ilości, płacę w deskach z drzewa liściastego, przelicznik 350N/400D. Przy większych ilościach(powyżej 5k) 320N/400D
Ma ktoś za dużo ? chętnie przyjmę z góry dzięki
Kupię lub pożyczę do zadania 10 wozów. Czy ktoś na tym serwerze w ogóle je posiada?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.