Jak w temacie loot w matczynej tylko wymiana nie sprzedaje, ktos chętny proszę pisac w grze
.. czyli to wielkie złote jajko, które było podczas eventu :]
pm Kasper
Witam Mam do sprzedaży : - Zdrajcy - Matczyna Miłość - Okradać bogatych - Mroczni kapłani - Zakazane eksperymenty - Dzieci sawanny Oferty...
Jak w temacie. płacę 200 monet za piratów, bądź zamienię za kilka innych przygód inne przygody tez kupię po okazjonalnej cenie Pozdrawam
Dzieci sawanny, banici, zdrajcy
Kupię przygodę Wikingowie za granit,rudę tytanu lub tytan.
Sprzedam deski liściaste 400 za 7 ( do negocjacji ) monet. Dziennie mam do oddania ponad 30k. Szukam stałego odbiorcy.
Banici za 35 monet sztuka lub 6 fragmentów map, nawet hurtowe ilości, Pozdrawiam.
Zamienię przygodę "Zdrajcy" na "Banici" i/lub "Okradać Bogatych". Kontakt w grze.
1 za monety/granit/mapy 8 x banici 40/35/9 3 x wiktor 100/90/16 3 x konski 75/70/10 1 x matczyna 220/200/40
Bagienna , Wyspa Piratow , Wiktor , Mroczni Kapłani
sprzedam banici i bagienna wiedzmę
na końskim grzbiecie, szt. 2 mroczni kapłani szt.1 zdrajcy szt.4 za 20 map każda
Mam do zaoferowania spora ilosc monet lub innych surowcow za przygody: - Wikingowie - Czarni Rycerze - Ryczacy Byk - Starzy Przyjaciele ...
Witam Kupię każdą ilość przygody Wikingowie Proszę o wiadomość w grze
Witam, kupię każdą przygodę, głównie interesują mnie Czarni Rycerze, Wikingowie, Pozdrawiam, Twice
Witam, kupię dowolną ilość przygody "Czarni rycerze" proszę pisać w grze lub prywatna wiadomość
Sprzedam przygodę ZDRAJCY za 450 monet
Sorry, to nie ten serwer.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.